Bijeenkomst kennisgroep ICT

Op dinsdag 11 april is de bijeenkomst van de Kennisgroep ICT gepland. Deze bijeenkomst zal fysiek plaatsvinden. Kennisnet, de PO-Raad en Samen Deskundiger Nederland nodigen we u graag uit van 11.00 tot 16.00 uur om uw expertise en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Leskaarten

Soms is het lastig om goed te starten met jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor degenen die daar behoefte aan hebben, bieden wij een 1-op-1-aanpak door het maken van persoonlijke leskaarten. Niet iedereen voelt zich op zijn gemak met technologie; het is fijn om een oproep te kunnen doen voor extra hulp! Binnen 1 uur bespreken wij samen jouw leerdoelen en krijgen we jouw leervragen inzichtelijk. Dat vertalen we naar een persoonlijke professionaliseringsleskaart.

Toekomstgericht leermiddelen

Als school wil je die 3D-printer, lasersnijder, VR-bril of robotarm zo goed mogelijk benutten in je onderwijs. Wij adviseren en helpen bij het effectief inzetten van deze toekomstgerichte leermiddelen.

Lesmateriaalontwikkeling

Bereid je leerlingen voor op de beroepen van de toekomst, met praktijkgerichte lessen. Onze creatieve onderwijsontwikkelaars helpen je graag met het ontwikkelen van aanvullend lesmateriaal. 

Advies voor STO en vmbo-scholen

Sterk techniekonderwijs is een prioriteit op jouw school, maar op sommige punten kan het beter. WisMon biedt ondersteuning met advies en begeleiding, daar waar het nodig is.

Klaslokaal voor de toekomst

Ben jij op zoek naar de juiste invulling en begeleiding voor een Techlab, Skillslab of Makerspace bij jou op school? Ontdek alle mogelijkheden voor een creatieve leeromgeving voor toekomstgericht onderwijs.

Inspiratiesessies

Ontdek wat we voor jouw Klaslokaal van de Toekomst kunnen beteken en boek een vrijblijvende inspiratiesessie!

W&T Quickscan

Voor je bepaalt waar je heengaat, is het goed te weten waar je nu staat met Wetenschap & Techniek. Met de W&T Quickscan krijg je inzicht in je startpunt!

Bepaal jouw visie op W&T

Weten waarom je ergens mee begint zorgt ervoor dat de uitvoering vloeiender gaat. Daarom helpen we je bij WisMon met een visiebepaling voor je aan de slag gaat met W&T.

W&T implementeren op jouw school

Van starten met W&T tot het integreren van W&T in het curriculum van jouw school: WisMon biedt basisscholen praktijkgerichte ondersteuning. Zo kan jouw school de komende jaren aan de slag!