BCO


Bijdragen aan een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren’. Dát is onze drijfveer en passie. Wij geloven dat elk kind de kracht heeft om zich te ontwikkelen. Iedere leerling kan uitgedaagd worden, iedere leerling heeft talent.

Door dezelfde bril kijken we naar de professional die met kinderen en jongeren werkt. Of je nu pedagogisch medewerker, leerkracht, intern begeleider, schoolleider of bestuurder bent. Jij kunt het verschil maken en jij bezit de kracht om je te ontwikkelen. Die kracht willen we helpen benutten. We doen dit door goed aan te sluiten op je vragen en de situatie waarin je werkt. Gericht op jouw vraagstuk of jullie dromen. Niet door over te nemen, maar juist toe te voegen. Vanuit de overtuiging dat iedere persoon, iedere school en iedere situatie uniek is en een unieke aanpak vraagt. Dat noemen we maatwerk leveren.  

We ondersteunen door coaching, advisering, training, scholing en interim management. Bij vragen die zich uitstrekken van goed onderwijs, professionele kwaliteit, beredeneerd ontwikkelingsaanbod realiseren tot het omgaan met vraagstukken rond het individuele kind en groepen kinderen. Van preventief tot curatief.  
Door begrip en inzicht in jouw situatie te combineren met ‘state of the art’ kennis en aanpakken weten we samen verbeteringen te realiseren die relevant en betekenisvol voor je zijn. Je bent en blijft eigenaar van jouw ontwikkeling. Door onze persoonlijke en professionele inzet kun je rekenen op meer dan alleen de juiste informatie en kennis. Je mag rekenen op ‘mensen die je raken’. Wij brengen je verder in je ontwikkeling.  

Wij werken in heel Nederland maar voornamelijk in Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Dichtbij onze klanten en met gevoel voor de regio. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ‘mensen raken’ betekent dat je ook fysiek nabij bent.  

Laten we samen de krachten bundelen voor een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren. 

Stel deze aanbieder een vraag

  • BCO
  • Wylrehofweg 11
  • 5912 PM Venlo

Het aanbod van deze aanbieder

Leerlingondersteuning in het primair onderwijs

Hoe kun je als leerkracht tegemoetkomen aan de verschillende onderwijsbehoeften in je groep? Hoe zorg je ervoor dat leerlingen die moeite hebben op het gebied van leren en gedrag voldoende ondersteuning krijgen en iedereen passend onderwijs krijgt?

Mooi gebaar

Onze consulenten taalstimulering / logopedisten hebben de scholing Mooi gebaar ontwikkeld waarin je 60 gebaren leert in te zetten bij kinderen van 0 tot 4 jaar tijdens allerlei dagelijkse situaties zoals: verzorging, spel en kringactiviteiten.

Projectmanagement

Onze onderwijsadviseurs hebben veel ervaring met onderwijsgerelateerde projecten. De volledige coördinatie van projecten nemen wij uit handen. Dit kunnen langdurende projecten zijn maar ook bijvoorbeeld de organisatie van een onderwijs of studiedag voor scholen, bestuur of kinderopvangorganisatie.