Schoolupdate - ICT professionalisering onderwijs


Wij helpen scholen om in de tijd van snel opvolgende technologieën zichzelf up-to-date te houden. Alleen als organisaties doordachte keuzes maken en leraren de juiste begeleiding krijgen, kan technologie haar beloftes bij het opnemen van de lesstof, een hogere betrokkenheid creëren en werkdruk te verminderen waarmaken. Schoolupdate richt zich op de ontwikkeling en uitvoering van duurzaam ICT-beleid.

Schoolupdate verzorgt voor uw organisatie professionele begeleiding rondom de inzet van ICT in het onderwijs. Middels onze trainingen worden gebruikers wegwijs gemaakt in diverse onderwerpen rondom leren en lesgeven met ICT. Denk aan trainingen rondom Microsoft 365, Google Workspace, formatief evalueren, interactief presenteren en meer.

Naast onze trainingen bieden we ook vele andere trajecten en events aan die te maken hebben met ICT professionalisering. Denk aan de opleiding tot onderwijskundig ICT’er, bijeenkomsten rondom Design Thinking, events als ImpactLab, Anywhere School, Discovery dagen en meer. Ook kunnen wij u, op projectbasis en/of detachering, een van onze ICT-experts aanbieden. Zie hiervoor ons aanbod op https://schoolupdate.nl/

Stel deze aanbieder een vraag

  • Schoolupdate - ICT professionalisering onderwijs
  • Pastoor van Winkelstraat 55b
  • 5374 BH Schaijk

Het aanbod van deze aanbieder

21ste eeuw leren

Tijdens deze scholing gaan we in gesprek hoe het onderwijs de maatschappelijke ontwikkelingen goed kan volgen en (beter) kan laten aansluiten bij de leerlingen van nu.

Alles start met een visie

Tijdens deze scholing ontwikkelen we een inspirerend plan en een visie om met technologie in uw onderwijs aan de slag te gaan.