Kans Kwadraat

Kans Kwadraat

Kans2, maatwerk in training en coaching

Kans² stimuleert jou als professional door middel van trainingen en coaching je eigen kracht te vinden en in je kracht te blijven. Zodat jij kan groeien als mens, in je rol op je werk en in het contact met jouw doelgroep. Met als doel dat jij klaar bent om jouw organisatie succesvol te helpen inspelen op nieuwe kansen, groei en veranderingen.

Je voelt jouw kracht als je de kans krijgt deze te ontdekken, te ontwikkelen en door het inzetten en ontwikkelen van je eigen talenten. Doen waar je goed in bent, maakt trots op wat je doet. Het vergroot jouw vermogen jezelf te sturen en eigen problemen op te lossen. Maar ook om je te verbinden met de organisatie, het team, de collega’s en de kinderen / studenten / cliënten.

Kans² helpt ontwikkeling en verandering te realiseren door leeroplossingen op maat te bieden. Deze leeroplossingen helpen jou en jouw organisatie echt verder én leveren plezier op.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Kans Kwadraat
  • Mereveldlaan 33
  • 3454CA De Meern

Het aanbod van deze aanbieder

Beleidsmedewerker-VE

Ben jij al klaar voor je nieuwe functie als beleidsmedewerker-VE? Volg de tweedaagse training ‘Beleidsmedewerker-VE’ en leer hoe jij daadwerkelijk veel kunt toevoegen aan de kwaliteit van jullie voorschoolse aanbod!

  • € 745

Met vakmanschap werken in een IKC

Om de veranderingen door de IKC ontwikkeling inspirerend en doelgericht te kunnen managen, heb jij als leidinggevende een aantal handvatten nodig.

De Pedagogisch Coach

Wil jij de pedagogische kwaliteit van jouw opvanglocatie helpen verbeteren? Start met de IKK-erkende 6-daagse opleiding De pedagogisch coach

  • 18 sep. 2024
  • € 1895