CNV


Weet je dat je het weekend te danken hebt aan de vakbond? Net als vakantiegeld, zwangerschapsverlof en ontslagbescherming. Werknemersrechten die je misschien voor lief neemt, die je vanzelfsprekend vindt. En er is nog genoeg om voor te strijden. Met onze leden willen we Nederland verder verbeteren. Ons sterk maken voor jouw belang, dat van je collega’s en die van werkend Nederland. Want dat is hard nodig. Ook nu.

Dit is waar wij ons hard voor maken

Nederland moet eerlijker. Rechtvaardiger. Samen maken we het verschil. En bouwen we aan een samenleving waar iedereen meetelt. Een die mensen uitnodigt, in plaats van buitensluit. En waar welvaart gelijk wordt verdeeld. We werken aan een samenleving waarin we onze kinderen graag zien opgroeien. Duurzaam. Vol kansen, voor iedereen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • CNV
  • Tiberdreef 4
  • 3561 GG Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

OR: Werkdruk en verzuim

Een te hoge werkdruk kan grote gevolgen hebben. Zoals een een burn-out of overspannenheid. Zit je in de ondernemingsraad (OR) van jouw organisatie en zie je een te hoge werkdruk bij collega’s? In de training ‘de rol van de OR op werkdruk en verzuim’ leer je wat je als OR kunt doen aan werkdruk en verzuim. Zo kun je na de training goed voorbereid in gesprek met bestuurders. De training is geschikt voor alle sectoren.

Basistraining PVT (Personeels-vertegenwoordiging)

Wil je werken aan een stevige basis zodat je daadkrachtig en flexibel kunt handelen en je kwaliteiten kunt inzetten? Vraag dan nu de basistraining PVT (personeelsvertegenwoordiging) van CNV Academie aan voor jouw PVT.

OR: Medezeggenschap AanZet

Wil je graag de werkwijze van jullie ondernemingsraad (OR) helder krijgen? Om proactief jullie organisatie bij te staan en verder te helpen? Dan is de training OR: Medezeggenschap AanZet iets voor jullie. Ontdek waarom.