NCOI


Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar NCOI voor staat. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van ruim 20.000 werkenden. Leren via de NCOI methode is gericht op je eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden je meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten uit de praktijk, klassikale lessen en een waardevol diploma.

Stel deze aanbieder een vraag

  • NCOI
  • Marathon 7
  • 1213 PD Hilversum

Het aanbod van deze aanbieder

Effectieve Gesprekken met Ouders

In deze training leer je effectieve gesprekken voeren en verdiep je je in de perspectieven en achtergronden van ouders. Je krijgt de handvatten aangeboden om samen met de ouders te werken aan de ontwikkeling en het welbevinden van hun kind.

  • € 942

Omgaan met Moeilijke Klassen (VO)

In de training Omgaan met Moeilijke Klassen (VO) leer je ongewenst gedrag als pesten, ongeïnteresseerdheid en agressie omzetten in een positieve houding.

Masterclass Onderwijs- en Opleidingsmanagement

In deze Masterclass leer je je medewerkers gemotiveerd te houden door ze zich continu te laten ontwikkelen. Je ontdekt welke stappen je kunt zetten om je school of organisatie verder te ontwikkelen tot een professionele, voortdurend lerende instantie.