Bureau Meesterschap


Wij zijn hét bureau voor onderwijsadvies, opleiding en interim. We treden op als begeleider, trainer, adviseur, coach en interim. Wij kennen de onderwijsmarkt door en door. Kernactiviteit is het begeleiden en ontwikkelen van mensen in organisaties. Daarbij staat BetrokkenheidMaatwerk en Aandacht voorop.

Meesterlijk symbool

Een prachtig symbool voor onze manier van werken, vinden wij: ‘De Zwerm’ gemaakt door een collega Meesterschapper. ‘De Zwerm’ symboliseert onze verbondenheid, vrijheid en gezamenlijke richting waarin we vliegen. We vliegen in één richting. Voorop vliegen, wisselen wij af, soms sluit een vogel zich aan, soms verlaat een vogel ons. De zwerm is intelligenter dan de som der delen, de zwerm is flexibel en past zich voortdurend aan. Wij streven naar deze eenvoud en de wetten in de natuur vormen daarvoor de ideale basis. Geen enkele vogel kan alleen de weg vinden, maar als zwerm komen vogels precies waar ze moeten zijn.

Medewerkers

Bureau Meesterschap is een organische organisatie, bestaande uit professionals uit het onderwijs, met ieder hun eigen specialisme. Als medewerker in vaste dienst of als zelfstandige professional (ZZP) geven wij samen vorm aan Bureau Meesterschap. De expertise bestaat uit een breed spectrum aan onderwijsondersteuning zoals: Trainers, Coaches, Interim-managers, Orthopedagogen, Psychologen, Auditors, Rekenspecialisten, Taalspecialisten, Jonge Kind specialisten, Professionals met specialistische kennis op deelgebieden; Autisme, Kids’ Skills, Herstelrecht, NLP, TA, Systemisch werk etc.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Bureau Meesterschap
  • Oosterhoutstraat 9A
  • 9401 NA Assen

Het aanbod van deze aanbieder

Audit-Light

Wilt u aan een professionele buitenstaander een kwaliteitsoordeel over de school vragen en wilt u de conclusie bondig en transparant terugvinden in een rapportage met aanbevelingen? Dan is de Audit–Light (pre-inspectie) van Bureau Meesterschap dé aanpak voor uw school.

Coöperatief Onderwijs

Bij Coöperatief Onderwijs staat eigenaarschap en samenwerking centraal. Dat geldt voor de leerlingen, maar ook voor de directeur en voor het team van de school.  Anje bouwt hiermee verder op de ervaringen die zij heeft opgedaan in de Dubbeldynamiek-trajecten van Bureau Meesterschap. Uitgangspunt van dit traject is werken aan een professionele cultuur of, zoals Anje het liever verwoordt; coöperatieve cultuur. Dit is voorwaardelijk voor succesvol onderwijs.

Coöperatief vergaderen

Dit kan beter! Met behulp van coöperatieve vergadertechnieken krijgt de vergadering een professionele, efficiënte en productieve invulling. Teamleden zijn betrokken en de leidinggevende stuurt op de vorm en het proces. Bureau Meesterschap traint teamleiders en directies bij het implementeren van coöperatief vergaderen.