Learnbeat


Wij geloven dat digitaal en gepersonaliseerd onderwijs leerlingen en docenten helpt om het maximale uit zichzelf te halen. Sinds onze start zijn we gegroeid naar een team van 35 developers, accountmanagers, support agents, designers, marketeers, redacteuren en productmanagers. Samen helpen we iedere dag ruim 50.000 leerlingen en 1.000 docenten bij goed onderwijs.

Al meer dan 500 scholen

Al 500 scholen en tienduizenden leerlingen vertrouwen iedere dag op Learnbeat in het verbeteren en personaliseren van hun onderwijs. In deze Learnbeat community kunnen docenten kennis en ervaringen uitwisselen om zo nog meer uit het werken met Learnbeat te halen.

Meer dan 50 digitale lesmethodes

Learnbeat bevat nu al methodes van meer dan 20 uitgevers en er sluiten continu uitgevers aan. Learnbeat geeft je de mogelijkheid om theorie, opgaven, toetsen en presentaties van diverse uitgeverijen te combineren in één digitale leeromgeving; of je nu meer regie wil nemen in het arrangeren en zelf maken van lesmateriaal of dat je wilt differentiëren in de klas.

 

Stel deze aanbieder een vraag

  • Learnbeat
  • 3e Binnenvestgracht 23L1
  • 2312 NR Leiden

Het aanbod van deze aanbieder

Lesgeven en toetsen met Learnbeat

Het team van Learnbeat trainde al ruim 900 docenten in digitaal lesgeven, toetsen en zelf lesmateriaal ontwikkelen. Wil jij ook waarde toevoegen met digitaal onderwijs?

  • 8 jun. 2023
  • € 395

Klassenmanagement

Mobieltjes in de klas, snel afgeleide leerlingen – een goed en stabiel klassenmanagement blijft een uitdaging voor elke docent.. Wil jij daar verandering in brengen?