NIVOZ-Onderwijsavond Hans Boutellier in Rotterdam

Vertrouwen als kernwaarde voor de samenleving van morgen. Dat is het jaarthema van NIVOZ en daarvoor zijn er zes onderwijsavonden geprogrammeerd. Op woensdag 27 september beginnen we in Driebergen, met een voordracht van Hans Boutellier. De titel luidt: Na de ontzuiling, op zoek naar nieuwe waarden.

Inspiratie voor het CvB

Heb je behoefte aan een ‘critical friend’ met een frisse en scherpe blik? Om deze taak vol verve te kunnen vervullen, bieden wij twee inspiratiesessies aan.

Leider van de toekomst

Coachingstrajecten zijn maatwerk en gaan uit van jouw specifieke vraag. Wil je je prestaties verbeteren, een probleem oplossen of je een competentie eigen maken?

Moeiteloos Communiceren

Deze training helpt bedrijven om effectieve en vlotte communicatie te bereiken. Bij ons geloven we in het krachtige samenspel van Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA), twee prachtige tools die communicatie inzichtelijk maken en mensen in staat stellen om bewuste keuzes te maken tijdens hun gesprekken. In onze training ligt de focus op het creëren van win-win situaties, waarbij alle betrokken partijen zich gehoord en begrepen voelen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk aan. Voordat we aan de slag gaan, gaan we graag in gesprek met jouw bedrijf om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen, zodat we de training volledig kunnen afstemmen op jullie situatie. Met behulp van NLP en TA reiken we praktische tools aan die je in staat stellen om effectiever te communiceren, obstakels te overwinnen en positieve relaties op te bouwen en onderhouden. Onze aanpak is gericht op het vergroten van zelfbewustzijn, het begrijpen van communicatiestijlen en het ontwikkelen van flexibiliteit in het omgaan met verschillende situaties. Ontdek de kracht van Moeiteloos Communiceren en geef jouw bedrijf de tools die nodig zijn om succesvolle interacties te bevorderen. Neem vandaag nog contact met ons op en we kijken ernaar uit om samen te werken aan de groei en het succes van jouw organisatie.

Leergang verbindend leiderschap

Een achtdaagse leergang, speciaal ontwikkeld voor mensen die werken in organisaties vanuit een leidinggevend perspectief. Leer jezelf als leider kennen in het licht van je geschiedenis en ervaar hoe die jouw leiderschap beïnvloedt én tot bron kan zijn.

Leiderschap in ontmoeting

Leer hoe de ontmoeting tussen jou en de ander een vrijplaats voor groei en ontwikkeling kan zijn. Win in effectiviteit door oog te krijgen voor lerend werken; voor jezelf en voor degenen met wie je werkt.