Onderwijs Maak Je Samen

Onderwijs Maak Je Samen

Onderwijs Maak Je Samen is een ondernemend onderwijsadviesbureau. We werken met en voor organisaties in het onderwijs. We ontwikkelen en delen kennis en toepassingen met klanten en organisaties als universiteiten en hogescholen. Onderwijs Maak Je Samen is een schakel tussen theorie en praktijk ten behoeve van de verdere ontwikkeling van de professional en de organisatie waarbinnen hij/zij acteert.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Onderwijs Maak Je Samen
  • Steenovenweg 50
  • 5708 HN Helmond

Het aanbod van deze aanbieder

Begrijpend lezen zonder methode. Hoe doe je dat

In deze scholing leer je wat ertoe doet bij goed begrijpende leesonderwijs. Hoe kan je kritisch omgaan met je methode voor begrijpend lezen en verantwoord schrappen? Hoe maak je het lezen functioneler? Of hoe kan je je begrijpend leesonderwijs koppelen aan je thematisch werken.

Bootcamp Deep Learning

Bereid jezelf en je school in een studiedag (inclusief avondprogramma) meesterlijk voor op een schooleigen route. Een inspirerende en exclusieve onderdompeling in eigentijds en mondiaal onderwijs, gebaseerd op de aanpak van Deep Learning!

Coöperatief vergaderen

Ben jij bouwcoördinator, unitleider of schoolleider en streef je naar een betere besluitvorming, gelijke inbreng van alle betrokkenen en een grotere betrokkenheid tijdens vergaderingen? Dan is een oriëntatie op coöperatief vergaderen aan te bevelen.

  • 7 mei. 2024
  • € 395