Verder met Microsoft Excel

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die al bekend is met de basis van Microsoft Excel en nu verder de diepte in wil. Indien je nog niet bekend bent met ...

Inspiratieworkshop innovatieve leermiddelen PO

Heb jij het onderzoekend en ontwerpend leren in de basis al op orde en wil je graag iets extra’s toevoegen? Of ben je gewoon benieuwd wat je in jouw lessen met VR, een 3D-printer, robots en programmeren kunt doen? Doe dan volop inspiratie op tijdens onze workshop Innovatieve Middelen PO.  

Inspiratieworkshop innovatieve leermiddelen VO

Wil jij tijdens je lessen innovatieve middelen inzetten, zoals het gebruik van VR, een 3D printer of robotica? Niet alleen bij techniek, maar ook bij wiskunde, economie of elk ander vak? Ben je op zoek naar concrete voorbeelden en kant-en-klare lesideeën? Doe dan volop inspiratie op tijdens onze workshop Innovatieve Middelen VO.

Aan de slag met robotica en programmeren

Wil je aan de slag met robotica & programmeren? Heb je misschien al een robot op school?  Tijdens deze training leer je hoe je robots kun gebruiken in de lespraktijk. Je wordt geïnspireerd, je krijgt diverse concrete lesideeën en je oefent met verschillende vormen van programmeren. 

Verder met Microsoft Word

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die al bekend is met de basis van Microsoft Word en nu verder de diepte in wil. Indien je nog niet bekend bent met ...

Starten met Microsoft Word

Je maakt af en toe werkbladen voor je klas met Microsoft Word, maar je bent er steeds zo lang mee bezig of het ziet er niet zo mooi uit … dat ...

Starten met Google Presentaties

Ben je op zoek naar een online presentatietool die lijkt op wat je gewend bent vanuit bijvoorbeeld Microsoft PowerPoint? Of misschien heeft jouw school wel collectief gekozen voor de producten ...

Onderwijsprofessional techlab

Na deze 5-daagse opleiding heb je een gedegen kennisbasis van de didactiek van onderzoekend en ontwerpend leren, en weet je hoe je praktisch met je leerlingen aan de slag kan met de innovatieve leermiddelen in een Techlab.

Toekomstgericht leermiddelen

Als school wil je die 3D-printer, lasersnijder, VR-bril of robotarm zo goed mogelijk benutten in je onderwijs. Wij adviseren en helpen bij het effectief inzetten van deze toekomstgerichte leermiddelen.

Lesmateriaalontwikkeling

Bereid je leerlingen voor op de beroepen van de toekomst, met praktijkgerichte lessen. Onze creatieve onderwijsontwikkelaars helpen je graag met het ontwikkelen van aanvullend lesmateriaal. 

Advies voor STO en vmbo-scholen

Sterk techniekonderwijs is een prioriteit op jouw school, maar op sommige punten kan het beter. WisMon biedt ondersteuning met advies en begeleiding, daar waar het nodig is.

Klaslokaal voor de toekomst

Ben jij op zoek naar de juiste invulling en begeleiding voor een Techlab, Skillslab of Makerspace bij jou op school? Ontdek alle mogelijkheden voor een creatieve leeromgeving voor toekomstgericht onderwijs.

Inspiratiesessies

Ontdek wat we voor jouw Klaslokaal van de Toekomst kunnen beteken en boek een vrijblijvende inspiratiesessie!