Bazalt Groep


Bazalt Groep is opgericht in 2013 en is ontstaan uit Bazalt, HCO en RPCZ. Wij zijn een van de grootste onderwijs expertisecentra in Nederland. Onze experts werken in heel Nederland voor scholen in het basis, voortgezet en middelbaar onderwijs en op kinderdagverblijven, kindcentra en peuterspeelzalen.

Ons streven
Wij ondersteunen en versterken schoolteams, leraren, leerlingen, ouders, besturen en anderen en jagen vernieuwing aan. Met als doel: het optimale uit kinderen, jongeren en onderwijsprofessionals halen. Wij geloven in de kracht van de school als lerende gemeenschap: een plek waar leerlingen zich voortdurend ontwikkelen, met hulp van begeleiders die zich voortdurend ontwikkelen.

Kwaliteit & keurmerk
Bazalt Groep draagt met trots het keurmerk Onderwijsadvies van Onderwijsontwikkeling Nederland, is ISO-gecertificeerd en Cedeo-erkend. Tot slot zijn we voor onze dyslexiezorg aangesloten bij het NKD en derhalve KIWA-gecertificeerd.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Bazalt Groep
  • Burgemeester Patijnlaan 19
  • 2585 BE Den Haag

Het aanbod van deze aanbieder

Jonge kinderen, grote onderzoekers… en de leraar?

De onderzoekende houding ontwikkelen en stimuleren bij kinderen. In dit boek gaat het niet om het maken van wetenschappers, maar om het stimuleren van de interne onderzoeker in een wereld die blijft verwonderen.

Werken met Aandacht

Dit boek laat zien dat een goede werkhouding méér is dan alleen een goede concentratie. Ook lichamelijke factoren, alertheid en motivatie hebben invloed op de werkhouding. Het model Werken met Aandacht besteedt aandacht aan al deze aspecten.

De impact van leren zichtbaar maken

Het bewijs in kaart gebracht – John Hattie De impact van Leren zichtbaar maken (Visible Learning) van John Hattie, bevat het resultaat van onderzoek waarbij miljoenen […]