AOG School of Management


“Leren en ontwikkelen is een sociaal proces. Een leerreis maak je met elkaar. Bij AOG School of Management bouwen we onze opleidingsprogramma’s rondom de betekenisvolle ontmoeting: leren van wetenschappers / boegbeelden in de praktijk, leren van de context waar de ontmoeting plaatsvindt én heel belangrijk leren van elkaar. Dat motiveert, het maakt dat je nog meer gemotiveerd bent om de eindstreep te halen. Met alleen wel het risico dat het smaakt naar meer. En laten onze flexibele en schaalbare masterprogramma’s daar nou optimaal in voorzien: werken, privé en leren naast elkaar.

Transitievraagstukken vragen om een visie die verder reikt dan je eigen horizon. Als je vooruit wilt komen, je wilt ontwikkelen en over schotten heen wilt kijken, is het zaak om afstand te nemen van de praktijk. Om jezelf te verrijken vanuit verschillende invalshoeken om zo met een academische blik tot een vernieuwende visie te komen. Ik ben ervan overtuigd dat in onze maatschappij grote behoefte is aan leiders die dit weten te ontwikkelen, die over schotten heen kunnen kijken en voor de transitievraagstukken die er liggen met innovaties komen en leiding geven aan verandering en wendbare organisaties. Die leiders zijn de vooruitgang voor en daar doen wij het voor bij AOG.”

Onze missie

Bij AOG School of Management willen we de vooruitgang voor zijn. Transitievraagstukken vragen om een visie die verder reikt dan je eigen horizon. Daarvoor zijn leiders nodig die tot een visie kunnen komen om zo het verschil te maken. Dat is onze overtuiging. Het vraagt afstand, een academische blik, kennis en inzichten vanuit uiteenlopende invalshoeken. Die afstand bieden wij, in betekenisvolle ontmoetingen met onze AOG Community. Deelnemers en docenten vormen met elkaar een uitgebreid en inspirerend netwerk. En in al onze opleidingen is de leervraag het vertrekpunt. Alleen zo en samen zijn we de vooruitgang voor.

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevend academisch opleidingsinstituut. Alles staat bij ons in het teken van het verder ontwikkelen van bestuurders, managers en professionals en hun organisaties. Wij inspireren onze deelnemers om hun waarnemingsvermogen aan te scherpen. Onze programma’s zijn erop gericht persoonlijk leiderschap maximaal te ontplooien. Daar zijn we, sinds onze oprichting vanuit de Rijkuniversiteit Groningen, al 30 jaar succesvol in.

Onze benadering is vakoverstijgend, grensverleggend en confronterend. Daarbij willen wij altijd impactvol zijn. Want juist die bestuurders, managers en professionals die hebben geleerd verder te denken, vernieuwen en ontwikkelen hun organisatie en maken het verschil en zijn de vooruitgang voor.

Stel deze aanbieder een vraag

  • AOG School of Management
  • Postbus 7080
  • 9701 JB Groningen

Het aanbod van deze aanbieder

Leiderschap in Onderwijsbestuur

De strategische koers van je organisatie is bepaald, de grote lijnen zijn helder. Maar dan begint het pas. Want hoe richt je de organisatie in? Hoe kun je de vertaling maken naar managementconcepten die effectief zijn in jullie context? Wat vraagt deze verandering van je leiderschapsstijl?

Mens- en organisatieontwikkeling

Hoe stimuleer je innovatie in een verouderde organisatiestructuur? Hoe creëer je verbinding tussen medewerkers in een tijdperk waarin flexibiliteit belangrijk is? Met een frisse blik naar processen, talent en ontwikkelingen kijken houdt je organisatie flexibel en innovatief.

  • 30 mei. 2023
  • € 17800

Strategisch Leiderschap

De wereld verandert razendsnel. Grote ontwikkelingen op het gebied van technologie, demografie, duurzaamheid en politiek leiden tot complexe problemen of ‘wicked problems’. Hoe stuurt u uw organisatie in een toekomstbestendige richting als u niet weet hoe die toekomst er uit ziet?

  • 30 mei. 2023
  • € 17800