VolleKR8


HÉT ACTION LEARNING INSTITUUT

Wij zijn VolleKR8. Trainingsspecialisten die (interim) managers, teams en organisaties actief en duurzaam versterken.

Hoe we dat doen? Met Action Learning. Met deze creatieve- en praktijkgerichte methode wordt de samenwerking en het vertrouwen op alle organisatieniveaus verbeterd.

CERTIFIED INTERIM MANAGER WORDEN?

Wil je je carrière naar nieuwe hoogten tillen en deel uitmaken van een elitegroep van interim professionals? Word een gecertificeerd interim manager en open de deuren naar spannende kansen en ongekende groeimogelijkheden!

WORD EEN HIGH TRUST ORGANIZATION (HTO)

In een HTO is vertrouwen de drijvende kracht achter alles wat je doet. Het is de lijm die teams verbindt, relaties versterkt en resultaten stimuleert.

Een HTO gaat verder dan alleen vertrouwen. Creëer ook een cultuur waarin medewerkers en teams worden gestimuleerd om voortdurend te streven naar verbetering op alle niveaus.

Jaarlijks helpen wij honderden (interim) professionals, coaches, leidinggevenden en organisaties met leiderschapsprogramma’s, trainingen en coaching.

Stel deze aanbieder een vraag

  • VolleKR8
  • Kerkweg 7
  • 3832 RH Leusden

Het aanbod van deze aanbieder

Certified Teammanager 

Dé managementtraining die je helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor strategierealisatie, beter teamwork, het versterken van een verbetercultuur en effectief leiderschap.

  • 13 okt. 2023
  • € 4795

Psychologie voor de Leidinggevende 

Meer weten over de psychologie als wetenschap? Wil je meer inzicht in het gedrag van mensen? Dan is deze populaire training zeker iets voor jou.

Professioneel Leidinggeven

Tijdens dit inspirerende leiderschapsprogramma word je uitgedaagd om jouw manier van samenwerken, managen, leiden en coachen verder te ontwikkelen.