OnderwijsMens


OnderwijsMensen maken het verschil! 

De drive van OnderwijsMens en OnderwijsKwaliteit is om het onderwijs elke dag zoveel mogelijk toegevoegde waarde te geven voor kinderen en hun toekomst.

Er is geen mooier beroep, dan leraar zijn. Leraar zijn als mens, zonder vooroordelen, om kinderen te leren kennen en het beste uit zichzelf te leren halen. Een leraar kan kinderen kan kinderen perspectief geven en ‘het geloof in eigen kunnen’ versterken, in het hier en nu en voor de toekomst. Dat vraagt om vakmanschap van een leraar. Vakmanschap van een leraar vraagt om kwaliteitsbewustzijn van de leraar als lerende professional, elke dag opnieuw.

De leraar als lerende professional vraagt om een school of een IKC en een bestuur met kwaliteitsbewustzijn als lerend team in een lerende organisatie.

Wat gaat goed? Wat kan beter? Wat moet beter? Hoe kunnen wij van elkaar leren, om het werkgeluk te verhogen?

Als een mens weet wat hij wil, vindt hij steeds een weg om daar te komen. 

OnderwijsMens is, vanuit bovenstaande visie, sinds 2009 uitgegroeid naar een onderwijsinstelling met post-hbo-opleidingen. Opleidingen die als overeenkomst hebben: de onderwijskwaliteit van het onderwijs verhogen, met een duurzaam karakter. We noemen het duurzame karakter, omdat het in alle opleidingen gaat om het professionaliseren van experts in de scholen en besturen. Experts die vol vertrouwen leiding kunnen en willen gaan geven aan de onderwijskwaliteit in de school en/of het bestuur.

Wij zijn trots dat onze opleidingen, in De Meshallen in Wijchen, een thuisbasis mogen hebben.

Stel deze aanbieder een vraag

  • OnderwijsMens
  • Hank 50
  • 5446 XG Wanroij

Het aanbod van deze aanbieder

Opleiding Taal-leesexpert

Een opleiding om leiding te leren geven aan de kwaliteit van het taal-leesonderwijs in het primair onderwijs. Over de kwaliteit van het onderwijs in de groep, in de school en professionalisering in het team, op weg naar beleid.

Opleiding Intern begeleider Next step

Voor ervaren en startende intern begeleiders, om een next step in hun loopbaan te gaan maken. Deze opleiding geeft je actuele inhouden voor het handelingsgericht en kwaliteitsbewust onderwijs. Centraal staan het waarom, hoe en wat van basisondersteuning en onderwijs zo passend mogelijk.