NIVOZ-Onderwijsavond Hans Boutellier in Rotterdam

Vertrouwen als kernwaarde voor de samenleving van morgen. Dat is het jaarthema van NIVOZ en daarvoor zijn er zes onderwijsavonden geprogrammeerd. Op woensdag 27 september beginnen we in Driebergen, met een voordracht van Hans Boutellier. De titel luidt: Na de ontzuiling, op zoek naar nieuwe waarden.

Leider van de toekomst

Coachingstrajecten zijn maatwerk en gaan uit van jouw specifieke vraag. Wil je je prestaties verbeteren, een probleem oplossen of je een competentie eigen maken?

Persoonlijk Leiderschap 1

Wat drijft jou, welke overtuigingen spelen een rol, hoe geef jij invulling aan interactie, wat zijn jouw kwaliteiten? Zo maar enkele vragen waarmee we in de leerlijn Persoonlijk Leiderschap aan de slag gaan.

Leiderschap in Verandering

Als je deelneemt aan deze vervolgopleiding verrijk je je kennis en inzichten, werk je praktijkgericht aan de veranderonderwerpen van je eigen school én ontwikkel je jouw professionele identiteit als schoolleider. Je wordt in deze opleiding een specialist in onderwijskundig verandermanagement!

Begeleidingstraject op maat

Is het schoolplan van jouw school bijna vier jaar oud? Dan is het tijd om een nieuw schoolplan te schrijven. Met een goed schoolplan kun je de ambities van jouw bestuur of school waarmaken.

Leertraject Beginnend bestuurder

Ben jij gestart als bestuurder en wil je samen met andere beginnende bestuurders de diversiteit van het beroep verkennen? Om je te faciliteren in je nieuwe rol biedt de VO-academie het inwerktraject Beginnend Bestuurder. Tijdens dit traject vorm je een realistisch beeld van het beroep en krijg je inzicht in de kwaliteiten die je bezit om deze functie uit te oefenen.

Executive coaching

Middels executive coaching willen wij jou als ondernemer, bestuurder, directeur of topmanager helpen bij jouw vraagstukken.