Wanneer we spreken over onderhandelen hebben we het vaak over de arbeidsvoorwaarden: hoeveel salaris ga je verdienen, hoeveel vakantiedagen mag je opnemen en wat voor scholingsbudget ontvang je? Als je eenmaal ja gezegd hebt, is het lastig om hier zomaar verandering in te brengen. Het is dus belangrijk om goed na te denken over wat je belangrijk vindt en de ruimte neemt om te onderhandelen. Kijk bijvoorbeeld goed naar je CAO, vraag je collega’s om input en denk niet alleen aan je eerdere ervaring maar ook juist naar waar je naartoe wil groeien en bepaal wat je nodig hebt om daar te komen.

Klaar om te onderhandelen? Bekijk ons aanbod om voorbereid het gesprek aan te gaan

Didactiek: 3 Innovaties voor het verbeteren van je lesmethoden 

Als onderwijsprofessional is het belangrijk om je didactische vaardigheden constant te verfijnen en te verbeteren. In dit artikel delen we enkele recente innovaties in de didactiek en geven we je concrete, direct toepasbare tips die je in je lessen kunt inzetten. 

OR: Onderhandelen

Als ondernemingsraad beslis je mee over belangrijke onderwerpen in jouw organisatie. Daar hoort ook onderhandelen…

‘Elke school verdient een rekenexpert’

Hoe zorg je dat elk kind goed leert rekenen? Hoe ga je om met rekenproblemen en sterke rekenaars en hoe signaleer je rekenangst en dyscalculie? Bij de Onderwijsdesk specialiseren leerkrachten/docenten zich als rekenexpert.