FIAC


FiAC bv is sinds 1999 actief als opleider voor de ondersteunende organisatie van onderwijsinstellingen. Ook het personeel werkzaam binnen het secundaire proces van onderwijsinstellingen heeft een sterke behoefte aan continue deskundigheidsbevordering en aan vaardigheidstrainingen. FiAC verzorgt deze op een groot aantal deelterreinen, zoals financieel-, facility- en personeelsmanagement, maar ook aan leidinggeven, coaching, sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij doen dit onder de merknamen FiAC Opleidingen & Trainingen, SchoolZakelijk en NISHV. FiAC is het algemene merk voor de gehele ondersteuning met een sterk aanbod in de facilitaire dienstverlening. Het merk Schoolzakelijk staat voor bedrijfsvoering en voor opleidingen gericht op leidinggevenden en staffunctionarissen. Het merk NISHV staat voor schoolveiligheid en schoolhulpverlening.

Stel deze aanbieder een vraag

  • FIAC
  • Postbus 89
  • 2210 AB Noordwijkerhout

Het aanbod van deze aanbieder

Financiële kennis en inzicht voor onderwijsmanagers

Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor ‘non-financials’. Geboden wordt inzicht in de bekostiging en wettelijke regels, in het proces van begroten, budgetten bewaken en verantwoorden, de administratieve organisatie en risicomanagement.

  • 31 mei. 2023
  • € 1075

Financieel management in het onderwijs (leergang)

Deze 6-daagse leergang ‘Financieel management in het onderwijs’ is een complete opleiding die directieleden en managers in een korte tijd die kennis biedt die ze nodig hebben om het financieel beleid en beheer binnen hun onderwijsinstelling of -afdeling te sturen en te beheersen.

  • 10 nov. 2023
  • € 2850

Studiedag belastingen (speciaal voor het onderwijs)

In veel situaties is een onderwijsinstelling belastingplichtig. Tijdens deze studiedag, speciaal voor het onderwijs, wordt uitgebreid ingegaan op de (formele) relatie tussen de onderwijsinstelling en de fiscus, de loon- en omzetbelasting en de actualiteiten in de fiscale wet- en regelgeving.