AVG-trainingen


Wil je je ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy? Goede informatiebeveiliging en privacy op school kun je alleen garanderen als privacyexperts goed opgeleid zijn en als een team gaan samenwerken. Als privacy professional ben je van grote waarde. Je levert een actieve bijdrage aan informatiebeveiliging, privacybewustwording en het borgen van de AVG. Je voorkomt niet alleen datalekken of beveiligingsincidenten voor de organisatie, maar ook imagoschade. Wij hebben een ruim aanbod aan AVG-trainingen: Functionaris Gegevensbescherming, IBP-functionaris (Privacy Officer), Privacy Professional Onderwijs en AVG-training voor Leidinggevende. 

Praktisch – Theorie to-the-point – Casuïstiek – Praktische handvatten – Direct toepasbaar – Persoonlijke aandacht tijdens én na de opleiding – Certificaat.

Privacy365 – compleet aanbod privacybewustwording medewerkers

Met Privacy365 kunt u op een proactieve manier de privacybewustzijn van uw gehele organisatie doorlopend verhogen en borgen. Door de kennis en privacybewustzijn onder het personeel in alle lagen van de organisatie te vergroten, wordt de vertaling van het IBP-beleid naar alle lagen van de organisatie verbetert.

Kies voor ontzorging

Dankzij ons jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander wat een organisatie nodig heeft om de AVG op een praktische en pragmatische wijze te implementeren en te borgen. AVG-trainingen kan daarbij helpen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • AVG-trainingen
  • Postbus 7031
  • 8903 JA Leeuwarden

Het aanbod van deze aanbieder