Onderwijz


Onderwijz, het leerplatform voor je persoonlijke én onderwijskundige ontwikkeling.

Zeer ruim aanbod
Met een aanbod van ruim 250 cursussen, 225 audioboeken, 18 podcastseries, 4 nationale kranten en verschillende onderwijsmagazines bieden we schoolleiders, leraren en onderwijsondersteunend personeel alle mogelijke, actuele en praktisch toepasbare kennis om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Van onderwijskundige onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling: alles wat nodig is om het beste uit jezelf te halen, en je leerlingen optimaal te begeleiden op hun eigen weg naar de toekomst.

Onbeperkt toegang tot een mix aan leervormen
Je leert het beste op het moment dat het jou uitkomt en op een manier die jou het beste past. Daarom is ons aanbod ingedeeld in thema’s én leervormen. Een complete opleiding, enkele cursus of een boeiende podcast? Onderwijz biedt voor elk moment een geschikte leervorm.

Door de verscheidenheid van het Onderwijz aanbod leent de content zich perfect voor zowel een individuele als collectieve leerervaring. Zo kun je zelfstandig aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling of het online aanbod laten aansluiten bij thema’s uit het schoolplan. Op deze manier behoudt iedereen de regie over zijn eigen ontwikkeling.

Leren van experts; combineren van online en fysieke nascholing
We werken samen met een groot aantal opleidingsinstituten, bekende onderwijskundigen en experts. Bij Onderwijz leer je o.a. van Marcel van Herpen, Michel van Ast, Ria van Dinteren, Karim Amghar en Sander van Acht.

Veel van onze opleiders hebben naast het online aanbod op Onderwijz ook een fysiek aanbod. We denken graag met je mee hoe je hiervan een blended traject kunt maken, bijvoorbeeld voor studiedagen. Een uitgesproken kans om wetenschappelijke kennis te koppelen aan de herkenbare, dagelijkse onderwijspraktijk.

Voor 95,- onbeperkt leren, lezen en luisteren
Een licentie met een heel jaar lang onbeperkt toegang tot het hele aanbod heb je al voor €95,-.
Met een licentie op Onderwijz heb je automatisch ook een abonnement op Het Parool, de Volkskrant, AD, Trouw en HP/de Tijd.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Onderwijz
  • Liesboslaan 57
  • 4813 EB Breda

Het aanbod van deze aanbieder

Blended leren en lesgeven

In deze cursus begin je bij de basis en neemt Michel van Ast je mee in vijf stappen naar goed blended leren en lesgeven. Het gaat […]

Begrijpend lezen 3: Een way-of-life

Deze derde cursus over begrijpend lezen is bedoeld voor leerkrachten en neemt je praktisch mee in allerlei aspecten van begrijpend lezen. Doel In deze cursus krijg […]

ASS – Autisme

In deze cursus zal eerst uitgelegd worden wat ASS inhoudt. Hierbij wordt besproken welke gedragskenmerken kinderen met ASS vertonen. Vervolgens zal besproken worden welke onderwijsbehoeften kinderen […]