KIEM Institute


Voor vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in het onderwijs en kinderopvang

De mens en het team als groep zijn allesbepalend voor de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang. Wij begeleiden teams en mensen bij het aanleren en eigen maken van nieuw gedrag. Gedrag dat past bij een sterke en vitale organisatie. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Wil je meer weten over ons en wat wij kunnen doen voor jou en je organisatie? Wij zijn er voor jou!

Stel deze aanbieder een vraag

  • KIEM Institute
  • Prinses van Lotharingenstraat 23
  • 4854 EW Bavel

Het aanbod van deze aanbieder

Talentmanagement in school

De introductie van professioneel talent en competentie management in de school betekent het ontwikkelen van kennis en ervaring in het omgaan met talenten. Het programma ‘introductie talentmanagement in school’ wordt maatwerk afgestemd op de situatie in jouw organisatie.

De talentexpert

Professioneel werken met talenten vraagt kennis en ervaring. Met de TMA methode en onze talentexperts hebben wij alles in huis voor integraal talent management. Deze kennis en ervaring maken wij graag laagdrempelig beschikbaar voor jouw organisatie.

TMA Certificeringstraining

Wat drijft jou? Wat is jouw unieke kracht? En hoe kun je deze inzetten om anderen te inspireren en beter te maken? Dit kan met de TMA certificeringstraining voor (HR-) professionals!