21st century skills in de klas

De training wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van jouw school. Met het model van Kennisnet en SLO als kader kijken we waar bij jou op school kansen liggen om 21e eeuwse vaardigheden op een passende manier in te brengen in het onderwijs of te verstevigingen waar jullie als team al aanzetten gedaan hebben.

BSO 4 tot 8 jaar

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar maken een grote ontwikkeling door. Wil jij meer kennis en kunde om de ontwikkeling van kinderen op deze gevoelige leeftijd zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen? Dan is BSO 4 tot 8 jaar echt iets voor jou!

Teksten voor de basisschool

Teksten voor de basisschool is een persoonlijke coaching voor directeuren, intern begeleiders en locatie coördinatoren. Veel scholen timmeren aan de weg om hun zichtbaarheid als school te vergroten en hun communicatie te versterken. Goede teksten zijn daarbij cruciaal.

21e-eeuwse vaardig­heden en LOB

LOB en 21e-eeuwse vaardigheden hebben veel raakvlakken. Maar wat zijn deze 21e-eeuwse vaardigheden precies en hoe kunnen deze vaardigheden door jongeren worden ingezet om zich voor te bereiden op een succesvolle toekomst? Voor welke uitdagingen staat het onderwijs om LOB en 21ste-eeuwse vaardigheden een plek te geven in het onderwijs en hoe kunnen deze slim verbonden worden aan elkaar?

Inspiratieworkshop innovatieve leermiddelen PO

Heb jij het onderzoekend en ontwerpend leren in de basis al op orde en wil je graag iets extra’s toevoegen? Of ben je gewoon benieuwd wat je in jouw lessen met VR, een 3D-printer, robots en programmeren kunt doen? Doe dan volop inspiratie op tijdens onze workshop Innovatieve Middelen PO.  

Inspiratieworkshop innovatieve leermiddelen VO

Wil jij tijdens je lessen innovatieve middelen inzetten, zoals het gebruik van VR, een 3D printer of robotica? Niet alleen bij techniek, maar ook bij wiskunde, economie of elk ander vak? Ben je op zoek naar concrete voorbeelden en kant-en-klare lesideeën? Doe dan volop inspiratie op tijdens onze workshop Innovatieve Middelen VO.

Aan de slag met robotica en programmeren

Wil je aan de slag met robotica & programmeren? Heb je misschien al een robot op school?  Tijdens deze training leer je hoe je robots kun gebruiken in de lespraktijk. Je wordt geïnspireerd, je krijgt diverse concrete lesideeën en je oefent met verschillende vormen van programmeren. 

Onderwijsprofessional techlab

Na deze 5-daagse opleiding heb je een gedegen kennisbasis van de didactiek van onderzoekend en ontwerpend leren, en weet je hoe je praktisch met je leerlingen aan de slag kan met de innovatieve leermiddelen in een Techlab.