Windesheim


Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 24.000 studenten, honderden cursisten en werken ruim 2.200 medewerkers. Wij willen actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Dat doen wij door het opleiden van waardevolle professionals en door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

We zien het als onze maatschappelijk opdracht om iedereen die daarvoor het talent heeft, de mogelijkheid te bieden op onze hogeschool hoger onderwijs te volgen. Ongeacht afkomst, vooropleiding, achtergrond of leeftijd. Elke student met talent verdient de kans zich ten volste te ontwikkelen.

Ambities

Onze missie en maatschappelijke opdracht vertalen zich in drie ambities:

  1. Elke student heeft een eigen leerroute die persoonlijk, uitdagend en flexibel is;
  2. Het onderzoek op onze hogeschool richt zich op een inclusieve en duurzame samenleving;
  3. We verbeteren de doorstroom van studenten in de onderwijsketen.

Ondertussen werken we dagelijks aan de onderwijskwaliteit, ons onderzoek en onze dienstverlening. Wij realiseren onze ambities stapsgewijs, en in samenspraak met studenten, medewerkers, werkveld en andere externe betrokkenen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Windesheim
  • Campus 2
  • 8017 CA Zwolle

Het aanbod van deze aanbieder

Dienstverlening en producten (D&P)

In het vmbo wordt gewerkt met beroepsgerichte profielen. Eén van deze profielen is Dienstverlening en Producten (D&P). Dit is een breed georiënteerd profiel waarbij leerlingen kennismaken met meerdere werkvelden. In dit traject ontwikkel jij je tot didactisch ontwerper en loopbaanbegeleider voor het vmbo-profiel D&P.

Media, vormgeving en ICT (MVI)

Binnen het vmbo wordt gewerkt met de nieuwe beroepsgerichte profielen. Een van deze profielen is Media, Vormgeving en ICT (MVI). Windesheim in Zwolle biedt bijscholing aan voor docenten die binnen het profiel Media, Vormgeving en ICT werken of graag willen gaan werken. Met een breed mediapalet kun jij je leerlingen straks toekomstproof opleiden.

Bijscholing produceren, installeren en energie (PIE)

Ben jij docent in het vmbo en wil je je bevoegdheid halen om jouw enthousiasme voor techniek over te dragen aan vmbo-leerlingen? Volg dan het professionaliseringstraject in Zwolle. Je doet de juiste kennis en praktijkvaardigheden op in de drie modules elektrotechniek, installatietechniek en metaaltechniek.