APS IT-Diensten


APS IT-diensten behartigt de belangen van het (speciaal) basisonderwijs in Nederland. Zo zorgen we ervoor dat onderwijsorganisaties tegen een gunstige prijs en voorwaarden optimaal gebruik kunnen maken van ICT. Op deze manier nemen we scholen en besturen werk uit handen zodat zij zich bezig kunnen houden met dat wat écht belangrijk is: goed onderwijs bieden!

Stel deze aanbieder een vraag

  • APS IT-Diensten
  • Zwarte Woud 2
  • 3524 SJ Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Endpoint Manager (voorheen Intune)

Het doel van deze training om is erachter te komen wat Endpoint Manager (voorheen Intune) te bieden heeft voor je onderwijsorganisatie en hoe je het als je beheerder inzet. Welke keuzes maak je hierin en wat mogen gebruikers bijvoorbeeld wel en niet op hun apparaat.

Microsoft Teams voor beheerders

Het doel van deze training is om ervaring op te doen met de beheersaspecten van Microsoft Teams. Hierdoor kun je vervolgens grootschalig gebruik van Teams ondersteunen, onderhouden en beheren.

Microsoft 365 beveiligen

Tijdens deze training leer je je Microsoft 365 omgeving zo veilig mogelijk inrichten met de functionaliteit die standaard in de A3 licentie zit. We plaatsen steeds meer data in Microsoft. Deze gegevens moet natuurlijk veilig blijven en de software biedt daarvoor ontzettend veel mogelijkheden. Maar hoe zet je deze mogelijkheden in voor je onderwijsorganisatie en wat zijn de gevaren van het delen van bestanden?

  • 14 mrt. 2024
  • € 500