Bij loopbaanontwikkeling gaat het natuurlijk niet alleen om ‘meegaan met de tijd’ om een betere docent voor de leerlingen te zijn. Het gaat er ook om dat jij nog plezier houdt in jouw werk en zin hebt om er nog jaren te werken. Nieuwe dingen blijven leren, doelen stellen en groeien dragen daar zeker aan bij. Maar hoe begin je? De eerste stap is door jezelf de vraag te stellen of je beter wilt worden in wat je doet of juist nieuwe gebieden wilt verkennen en een andere richting in wilt slaan.

Lees het artikel Heb jij nog plezier in je werk

Heb jij nog plezier in je werk?

Bij loopbaanontwikkeling gaat het natuurlijk niet alleen om ‘meegaan met de tijd’ om een betere leraar voor de leerlingen te zijn. Het gaat er ook om dat jij nog plezier houdt in jouw werk en zin hebt om er nog jaren te werken. Nieuwe dingen blijven leren, doelen stellen en groeien dragen daar zeker aan […]

In deze master ga je op zoek naar evidence-based oplossingen voor complexe onderwijsproblemen. Als je geïnteresseerd bent in allerlei vraagstukken op het gebied van onderwijs, dan is de master Onderwijswetenschappen in Rotterdam echt wat voor jou.

Werkgeluk

Ben jij gelukkig op jouw school?

Geldzaken

Geld voor mijn scholing, hoe regel ik dat?