Expertis Onderwijsadviseurs


Dieper graven – verder springen – blijvend resultaat!  

Expertis gaat voor bewezen effectieve en duurzame schoolverbetering op uw school. De adviseurs van Expertis slaan de brug tussen wetenschappelijke inzichten en de dagelijkse onderwijspraktijk. Scholen en besturen maken dankzij onze onderbouwde methoden een grote en blijvende kwaliteitsslag.

Vasthouden, verbeteren, verdiepen en verduurzamen van de basiskwaliteit van het onderwijs is onze missie. Niet omdat onderwijs altijd weer anders moet, maar omdat leerlingen recht hebben op goed onderwijs. Dát is waar wij voor staan!

Stel deze aanbieder een vraag

  • Expertis Onderwijsadviseurs
  • Grote Koppel 14
  • 3813 AA Amersfoort

Het aanbod van deze aanbieder

Lerend Netwerk: technisch lezen en spellen groep 3

Werkt u in het nieuwe schooljaar in groep 3 en bent u op zoek naar een sterk inhoudelijke cursus waarin u wordt meegenomen in alles rondom het technisch lezen en spellen? Dan bent u bij Expertis Onderwijsadviseurs aan het juiste adres: al verschillende jaren is het Lerend Netwerk groep 3 een groot s

Netwerk startende leraren

Expertis Onderwijsadviseurs organiseert voor het schooljaar 2022-2023 een netwerk van vier bijeenkomsten voor leraren die nieuw starten op school. Het netwerk wordt in Amersfoort en Almelo aangeboden.

  • € 880