Win een gratis training van September Onderwijs!

Helaas! Deze winactie is niet meer actief. WIl je op de hoogte gehouden worden als er weer een nieuwe winactie georganiseerd wordt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wil jij jezelf dit jaar verder ontwikkelen als onderwijsprofessional? Doe dan mee aan onze exclusieve winactie, georganiseerd in samenwerking met September Onderwijs, en maak kans op een training ter waarde van wel €1.497! Lees verder om te ontdekken welke trainingen je kunt winnen en hoe je kans maakt op een van deze prijzen.

Wat kan je precies winnen?

Als je wint kan je kiezen uit: 

  • een training van meerdere dagen (bijv. 2 bijeenkomsten ter waarde van €599, of 4 bijeenkomsten + 1 coachsessie ter waarde van €1.497),
  • een inspiratiedag van een hele dag (ter waarde van €395),
  • een workshop van een dagdeel  (ter waarde van €245).

Er kan gekozen worden uit het trainingsaanbod van 2024 (bekijk hier).

Hoe doe je mee?

Simpel! Schrijf je hieronder (vóór zondag 11 februari 2024) in voor onze nieuwsbrief. In februari nemen we contact op met de gelukkige winnaar.

Winactie

Waar gaan de trainingen over?

De trainingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder leerlingen motiveren, jouw eigen loopbaanontwikkeling, geweldloze communicatie, feedback geven aan collega’s, pedagogisch handelen, timemanagement, omgaan met straatcultuur in de klas of executieve functies.

Voor een volledig overzicht van de beschikbare trainingen, klik hier.

Door deelname aan deze actie ga je akkoord met onze voorwaarden. September Onderwijs en oo.nl wensen je veel succes! 🍀