Docentenbijscholing


Docentenbijscholing is een educatie platform dat bijscholing aanbiedt voor docenten uit het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteiten. Bij Docentenbijscholing volg je cursussen waar je maar wilt; thuis, op school of op één van onze locaties.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Docentenbijscholing
  • Retiefstraat 33
  • 1092 VW Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Digitale escaperoom

In een Digitale Escape Room lost een groepje leerlingen een aantal spannende puzzels op. Ondertussen wordt er van alles geleerd: letterlijk spelenderwijs leren. Je kunt de spellen en puzzels geheel online spelen maar ook fysiek in de klas. Escape the Classroom is er voor alle leeftijden, niveaus en over elk denkbaar onderwerp.

Een complete activerende studiedag bij jou op school of volledig online

Natuurlijk kan je je eigen studiedag invullen. Maar soms kan het verfrissend zijn om specialisten te vragen om het inhoudelijke werk uit handen te nemen. Wij dus. Mensen die dagelijks bezig zijn met het trainen van docenten en met het samenstellen van mooie en activerende programma’s. Dan heb je echt een nieuw soort studiedag.

Identiteitscirkels

In de training Identiteitscirkels leer je hoe je de Identiteitscirkel in de klas kan inzetten om het bewustwordingsproces omtrent identiteit bij je leerlingen op gang te brengen, te begeleiden en bespreekbaar te maken.