Thomas More Academie


Ook dit schooljaar bieden we vanuit ons netwerk weer tal van interessante professionaliseringsmogelijkheden voor teams en onderwijsprofessionals. Of je je nu last-minute een avond wilt laten inspireren of je kennis en ervaring wilt verdiepen met een Post-hbo of Master-opleiding: bij Thomas More Academie kun je terecht voor verfrissend aanbod dat aansluit op de actualiteit.

Ontwikkel je persoonlijke loopbaan gericht door! En neem de ruimte om je te blijven verbinden met je hart voor het onderwijs.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Thomas More Academie
  • Stationssingel 80
  • 3033 HJ Rotterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Montessori opleiding voor medewerkers BSO

Tijdens deze opleiding ontwikkel je jezelf als montessori begeleider op de BSO. We bieden je daarvoor een inspirerende voorbereide leeromgeving. Je onderzoekt, leert vanuit theorie en praktijk, oefent vaardigheden en deelt ervaringen in je leerteam. De visie van Maria Montessori wordt gekoppeld aan jouw praktijk. We gaan aan de slag met de uitgangspunten van Montessori: zelfstandigheid en zelfredzaamheid, gedrag en houding van de leidster.

  • 16 okt. 2024
  • € 1519

Doordacht anders organiseren (speciaal voor schoolleiders)

Middels veranderkundige theorie en werkvormen zetten we aan tot anders kijken, anders denken en anders doen. Je leert dit inbrengen in jouw schoolontwikkeling met jouw team. Je teampotentieel in kaart te brengen en te benutten voor jouw onderwijspraktijk.

Studiereis Burgerschap tot leven brengen

Wil jij ook geïnspireerd worden om het thema burgerschap bij jou op school goed op de kaart te zetten en het helemaal anders te gaan doen? Ga dan met ons mee! Je kunt voor meer informatie of interesse contact met ons opnemen via de website.