Auti-communicatie

Brug tussen mensen met en zonder autisme

  • Colette de Bruin
  • Graviant Educatieve Uitgaven
  • ISBN: 9789075129991
  • € 39

Auti-communicatie is communicatie die is afgestemd op de specifieke manier waarop mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) informatie verwerken en communiceren. Door het gebruik van Auti-communicatie ontstaat er begrip en respect en daarmee positief contact, met als gevolg ontwikkeling. Auti-communicatie is geschikt en toepasbaar voor elke leeftijd en intelligentie, voor iedereen met autisme en voor iedereen die duidelijkheid nodig heeft.

Auti-communicatie is niet alleen voor, maar ook samen met mensen met ASS ontwikkeld. Het is een heel praktisch boek, dat iedereen in staat stelt zich de Auti-communicatie eigen te maken.

Een aanrader voor iedereen die werkt in het onderwijs, de zorg of psychiatrie, en beslist ook voor ouders en de ervaringsdeskundigen zelf.

Auti-communicatie
De taal tussen de wereld mèt en zonder autisme waardoor overleven leven wordt!

Over de auteur
Orthopedagogisch gedragsdeskundige Colette de Bruin is een autoriteit op het gebied van autisme. Met haar organisatie Geef me de 5, de gelijknamige methodiek en haar boeken schoolt ze opvoeders en professionals. Ze leert hen wat autisme is en hoe je ermee omgaat.