Geef me de 5


Geef me de 5 is dé methodische onderlegger voor het onderwijs in Nederland. De methodiek is ontwikkeld door autisme-deskundige Colette de Bruin. Praktisch en voor iedereen toepasbaar. Praktijk en wetenschappelijk onderzoek bewijzen dat iedere keer opnieuw. Leerkrachten die beter begrijpen wat de oorzaak van het gedrag is en daarop inspelen, zien meteen verandering en zijn razend enthousiast.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Geef me de 5
  • Burgemeester van Nispenstraat 12
  • 7001 BS Doetinchem

Het aanbod van deze aanbieder

Geef me de 5 Basiscursus

Leer jouw leerlingen met autisme beter begrijpen, leer omgaan met hun gedrag en begeleid ze naar meer zelfstandigheid in de klas. Vierdaagse cursus met een mix van theorie, oefening en eigen ingebrachte casussen door dé autisme-experts van Nederland.

Geef me de 5 Verdiepingscursus

Verdiep jouw kennis en vaardigheden in het omgaan met leerlingen met autisme. Deze vervolgcursus op de ‘Geef me de 5 Basiscursus’ gaat dieper in op de methodiek, met o.a. visualiseren en lesmateriaal inzetten. Met ruimte voor persoonlijke vragen.

Post-hbo-opleiding Geef me de 5

Eenjarige erkende post-hbo-opleiding Geef me de 5; voor omgang met mensen met autisme. Met onderliggende theorie, wetenschappelijke onderbouwingen en het methodisch toepassen van de methodiek.