Geef me de 5


Geef me de 5 is dé methodische onderlegger voor het onderwijs in Nederland. De methodiek is ontwikkeld door autisme-deskundige Colette de Bruin. Praktisch en voor iedereen toepasbaar. Praktijk en wetenschappelijk onderzoek bewijzen dat iedere keer opnieuw. Leerkrachten die beter begrijpen wat de oorzaak van het gedrag is en daarop inspelen, zien meteen verandering en zijn razend enthousiast.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Geef me de 5
  • Burgemeester van Nispenstraat 12
  • 7001 BS Doetinchem

Het aanbod van deze aanbieder

Strategiekaarten huiswerk

Huiswerk plannen, maken en leren, hoe doe je dat? Veel leerlingen vinden dat lastig. Met de strategiekaarten uit dit boek wordt dat een stuk makkelijker.
Ze kunnen er zelfstandige mee aan de slag, zowel op school, bij de huiswerkbegeleiding als thuis.

Geef me de 5

Geef me de 5 is een must-have als je een praktisch en laagdrempelig boek over autisme wilt lezen. Het legt de basisprincipes uit om duidelijkheid te scheppen voor mensen met autisme, aan de hand van de Geef me de 5-methodiek. Of je nu ouder bent of professional in het onderwijs of de zorg; dit boek geeft je handvatten HOE je iemand met autisme kunt ondersteunen in de dagelijkse dingen. Met deze tips kun je een enorm groot verschil maken.

Post-hbo-opleiding Geef me de 5

Eenjarige erkende post-hbo-opleiding Geef me de 5; voor omgang met mensen met autisme. Met onderliggende theorie, wetenschappelijke onderbouwingen en het methodisch toepassen van de methodiek.

  • 5 sep. 2024
  • € 5049