Dagelijks bestuur van de (G)MR

De voorzitter en de secretaris (Dagelijks Bestuur/DB) van een MR of GMR krijgen te maken met veel verschillende persoonlijkheden en verschillende standpunten. Tijdens deze workshop brengen we je verantwoordelijkheden in kaart, kijken we naar de taakverdeling tussen jou en de andere leden van de MR of GMR en laten we je zien waar er voor jou mogelijkheden liggen om te groeien.

Communicatie voor actieve leden

Voel jij je weleens niet begrepen? Of weet je soms niet hoe je jouw boodschap goed over kunt brengen aan andere mensen? Dan is de training communicatie echt iets voor jou.

Basistraining voor adviseurs

Ben je al langer adviseur binnen jouw organisatie of begin je pas net? Met de basistraining voor adviseurs haal je meer uit je adviesrol. Voor jezelf én voor je collega’s op de werkvloer.

Basistraining PVT (Personeels-vertegenwoordiging)

Wil je werken aan een stevige basis zodat je daadkrachtig en flexibel kunt handelen en je kwaliteiten kunt inzetten? Vraag dan nu de basistraining PVT (personeelsvertegenwoordiging) van CNV Academie aan voor jouw PVT.

(G)MR partnerschap

Met het (G)MR-partnerschap van CNV Academie krijg je voor een vast bedrag per jaar een eigen contactpersoon. De contactpersoon staat je bij als trainer en overlegpartner. Waarom dit prettig is? Je kunt meteen met vragen terecht als er iets speelt. De contactpersoon denkt met je mee.

(G)MR maatwerk en modules

Blijven leren is belangrijk om als (G)MR goed werk te kunnen doen. Met ons trainingsprogramma op maat voor jouw (G)MR bepalen jullie zelf waar je mee aan de slag gaat. Jullie kiezen zelf de thema’s die wij combineren tot één training van een dagdeel, hele dag of meerdere dagen. Ontdek de mogelijkheden.

Digitale geletterdheid

Hoe vertaal je de eisen van het nieuwe curriculum naar de praktijk? Hoe kom je tot een goede en passende aanpak van het digitaal geletterd maken van je leerlingen, met optimaal rendement van je IT-middelen? En hoe zorg je ervoor dat je leerkrachten beschikken over de competenties om het allemaal uit te voeren?