Edunova


Ben jij ook werkzaam als arbeidstoeleider vso, pro of mbo?

Dan ben je dagelijks bezig om jongeren te begeleiden naar de juiste plek op de arbeidsmarkt. Het is jouw taak om de juiste match te vinden zodat jongeren niet alleen zinvol aan het werk kunnen, maar ook gemotiveerd raken om hun plek in de maatschappij zo zelfstandig als mogelijk in te nemen.

Zowel het vinden van de juiste bedrijven als het motiveren en coachen van deze jongeren op een manier die specifieke aansluit bij hun behoefte, is een behoorlijke uitdaging. Daarnaast ben je enorm gedreven om alle betrokken partijen op de juiste manier te informeren. Ouders, werkgevers en collega’s te adviseren. Je bent beroepskeuzeadviseur, coach, netwerker en intermediair. Dat vraagt nogal wat aan kennis en kwaliteiten!

Wij zijn er om jou te ondersteuning in arbeidstoeleiding. Dit kan als individu, maar ook zeker met jouw gehele team.

Neem een kijkje op onze site voor ons aanbod!

Stel deze aanbieder een vraag

  • Edunova
  • Meddosestraat 47
  • 7101 CT Winterswijk

Het aanbod van deze aanbieder

Omgaan met conflicten en agressie

In deze workshop krijg je inzicht in jouw eigen gedrag en dat van jouw gesprekspartner. We zoomen in op conflictbronnen en het oplossen van conflicten.

Gedrag is méér dan je ziet

In het onderwijs worden we geconfronteerd met leerlingen die ‘uitdagend’ of ‘ongewenst’ gedrag vertonen. Het is van groot belang dat we beseffen dat gedragsproblemen niet alleen te wijten zijn aan de leerling. En dat we door tactvol te handelen een antwoord kunnen hebben op dit gedrag.

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag

Tijdens deze workshop krijg je inzichten en handvatten die jij als docent nodig hebt om agressie te herkennen en er goed mee om te gaan, zonder de verbinding te verliezen met je leerling, ouders of collega’s.