LBBO


De LBBO is de overkoepelende organisatie voor de beroepsgroepen van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kind specialisten, specialisten begaafdheid en beeldbegeleiders in het onderwijs. Deze begeleiders kunnen zowel in dienstverband, als zelfstandig werkzaam zijn.

Onze Missie

De LBBO zet zich in om de positie van begeleiders in het onderwijs te verstevigen. We zijn ervan overtuigd dat begeleiders onmisbare schakels zijn in scholen en een essentiƫle bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. We weten ook dat begeleiders de kwaliteit van hun werk verbeteren als ze elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en zich professionaliseren. Daarom verenigen we hen in onze landelijke beroepsgroep (zonder winstoogmerk). Samen staan we sterk voor professionele begeleiders.

Stel deze aanbieder een vraag

  • LBBO
  • Leyenseweg 113 A5
  • 3721 BC Bilthoven

Het aanbod van deze aanbieder

Vakblad beter begeleiden

Beter Begeleiden is het vakblad voor begeleiders in het onderwijs. Met het magazine blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in jouw vak en het onderwijs. Beter Begeleiden informeert je over resultaten uit (onderwijs)onderzoek, beschrijft good practices en bevat interviews, tools en recensies.