Pelckmans Uitgevers


Pelckmans

Innoveren. Inspireren. Bewegen. Verder denken.

Pelckmans heeft als gedreven, betrokken en ervaren uitgever de missie om de wereld van mensen te verruimen en hen zo te laten groeien. Met een kleurrijk aanbod aan verhalen willen we jong en oud opleiden, informeren, inspireren en ontspannen. Samen met onze auteurs werken we elke dag met zorg aan verhalen die de nieuwsgierigheid van lezers prikkelen, inspireren en verrijken.

 

Stel deze aanbieder een vraag

  • Pelckmans Uitgevers
  • Brasschaatsteenweg 308
  • 2920 Kalmthout

Het aanbod van deze aanbieder

Survivalkit voor de schoolleider

Survivalkit voor de schoolleider biedt je geen pasklaar antwoord. Wel reikt het je inzichten en tools om bepaalde zaken – waarop schoolleiders vaak geen vat hebben – los te laten en andere vast te houden. Het boek vormt niet alleen een leidraad voor beginners maar wil ook ervaren collega’s inspireren. Gebruik deze praktische gids om een voorbeeldig leidinggevende te worden die collega’s aanspoort het beste van zichzelf te geven.

Samen lesgeven

Centraal in dit boek staan 12 unieke portretten van krachtige co-teaching teams. Het zijn goede praktijkvoorbeelden van teams uit het basis-/lager onderwijs en het voortgezet/secundair onderwijs. Zowel ervaringen van beginnende als ervaren co-teachers worden beschreven.

De vliegtuigklas

De vliegtuigklas is een unieke literair-professionele gids over taal en onderwijs. Dit boek brengt twee werelden samen: literatuur en wetenschap. Want alleen kunnen ze veel, maar samen kunnen ze meer.