CED-Groep

CED-Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Wie zijn wij?

Stichting CED-Groep beweegt zich al ruim een halve eeuw in de wereld van onderwijs en kinderopvang. Ons werkveld is breed: van kinderopvang tot en met het mbo. We schakelen soepel tussen alle niveaus in de organisatie – van bestuurstafel tot klaslokaal. Kansengelijkheid is voor ons altijd een belangrijke drijfveer geweest. Daarom ontwikkelen wij ook aanpakken en leermiddelen voor specifieke groepen, zoals nieuwkomers en kinderen met een stoornis of beperking. Dit alles doen wij zonder winstoogmerk, vanuit passie en een diepgevoelde maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zijn lid van branchevereniging Onderwijs Ontwikkeling Nederland (OON). We voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van ‘evidence based’ werken.

 
Onze kern

Leren is ons lief
Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en de professionals die met hen werken. Dat is onze passie. Wij inspireren en staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en duurzame maatwerkoplossingen.

Verbinden
De behoeften van het veld zijn ons kompas. We koppelen onze inhoudelijke en onderbouwde expertise aan ervaring van professionals in het veld. Zo bereiken we samen meer.

Praktisch en duurzaam
Onze dienstverlening sluit aan op actuele thema’s en complexe vraagstukken, zoals resultaatgericht werken, burgerschap en kansengelijkheid. We vertalen deze in praktisch toepasbare, duurzame oplossingen. Daarbij koesteren we bewezen aanpakken en zijn we nieuwsgierig naar nieuwe inzichten. Met inventiviteit en creativiteit komen we tot nog betere antwoorden. Met en voor de praktijk.

Stel deze aanbieder een vraag

  • CED-Groep
  • Hoofdweg 70
  • 3067 GH Rotterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Teach like a champion 3.0 – ZML-editie

Geïnspireerd op het eerder verschenen succesvolle boek van Doug Lemov, is deze speciale uitgave voor het het ZML en andere vormen van Gespecialiseerd (Basis) Onderwijs geheel vernieuwd en uitgebreid. De 52 praktische en concreet uitgewerkte technieken dienen als inspiratiebron en bieden de mogelijkheid om het beste uit jouzelf én uit de kinderen te halen, zodat zij kunnen excelleren!

Leidinggeven aan de vaksectie

Van vaksectievoorzitters wordt veel gevraagd: zowel door de schoolleiding als door de vakcollega’s. ‘Leidinggeven aan de vaksectie’ is geschreven om vaksectievoorzitters meer grip te geven op alles wat van hen gevraagd wordt.

Doordacht Passend Lesmodel

Een goed lesmodel zorgt voor structuur, veiligheid, een grotere kans op leren en plezier in leren. De CED-Groep heeft een onderscheidend lesmodel ontwikkeld waarin de laatste inzichten uit de wetenschap en toepassingen in de klas zijn verwerkt. In dit boek lees je over de uitgangspunten en een succesvolle uitvoering van het Doordacht Passend Lesmodel.