BiOND


BiOND zet zich in voor begeleiders van jongeren op het voortgezet onderwijs en het mbo. Van leerling-, loopbaan- en studieloopbaanbegeleiders tot decanen, mentoren en zorgcoördinatoren. Zo zijn we hét expertisecentrum en aanspreekpunt op het gebied van deskundige begeleiding. Ook zijn we de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van begeleiders bij alle relevante overheids- en onderwijsorganisaties. BiOND maakt zich er bijvoorbeeld hard voor dat zij een sterke stem hebben op hun school. En dat daar voldoende plek is voor hun vak; van leerlingbegeleiding tot studieloopbaanbegeleiding (SLB) en Loopbaanontwikkeling en -begeleiding (LOB).

Daarnaast houdt BiOND begeleiders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun specialisme. Ook brengen we hen in contact met elkaar om hun netwerk te versterken en ervaringen uit te wisselen. Bovendien geeft BIOND hun volop opties om hun deskundigheid te vergroten en professioneel vooruit te komen. Daarvoor bieden we onder meer cursussen, coaching, adviestrajecten, congressen en andere bijeenkomsten aan. Hiermee stellen we begeleiders in staat een leven lang te leren – en jongeren aan te sporen datzelfde te doen.

Bij dit alles kijken we naar de eisen, uitdagingen en kansen van nu, maar ook daar voorbij: naar de mogelijkheden en obstakels van later.

Zo zorgt BiOND samen met begeleiders dat jongeren nú goed in hun vel zitten, voortdurend een stap verder komen, de eigen verwachtingen overtreffen en optimaal voorbereid hun toekomst tegemoet gaan.

Stel deze aanbieder een vraag

  • BiOND
  • Mariahoek 16-17
  • 3511 LG Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Training voor mentoren

In deze training brengen wij je de nodige kennis bij, werken we aan de benodigde vaardigheden en krijg je praktische tips en voorbeelden om gelijk in de praktijk te brengen.