BiOND Magazine

BiOND Magazine is een informatief, inspirerend en opiniërend onderwijsblad en komt vier keer per jaar uit. Elke editie wordt voorbereid door de beleidsmedewerkers en communicatiemanager van BiOND. Samen bedenken zij een centraal thema en zorgen zij voor interessante onderwerpen. Het zijn mooie, betekenisvolle onderwerpen die jou als lezer moeten inspireren en informeren. Maar we willen ook zorgen voor handvatten en tips die jij als begeleider kunt toepassen. 

BiOND Magazine staat midden in het voortgezet onderwijs en mbo. We volgen trends en ontwikkelingen op de voet. In BiOND Magazine lees je artikelen over studieloopbaan, persoonlijke begeleiding en coaching, maar ook over onderwijskundige ontwikkelingen. In het tijdschrift komen mensen aan het woord die in de onderwijspraktijk staan met een bijzondere ervaring of methodiek die ook voor jou interessant is.

Lezers van BiOND Magazine zullen na elk nummer anders tegen hun vak aankijken. De onderwijspraktijk verandert dagelijks, verander je met ons mee? 

abonneren
Onderwijstypes