AVS


De Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) is dé beroepsorganisatie van én voor leidinggevenden in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs in Nederland. De AVS inspireert, professionaliseert en vertegenwoordigt schooldirecteuren via AVS Netwerk, AVS Academie en AVS Vakbond. Al meer dan 4000 (adjunct-)directeuren, locatieleiders, middenmanagers, bovenschoolsmanagers en bestuurders zijn lid van de vereniging. Ook mensen die schoolleider willen worden of juist geen schoolleider meer zijn.

Leden van de AVS ontvangen elke maand het magazine KADER profiteren van vele ledenvoordelen. Zoals een deskundige helpdesk voor gratis advies (en zo nodig doorverwijzing naar juristen), korting op het AVS-Congres, opleidingen voor uw professionele ontwikkeling, collegiale steun in een landelijk netwerk en een stem via onder meer peilingen, commissies en de Ledenraad. Bovendien krijgen leden ook flinke kortingen op publicaties, trainingen, opleidingen, educatieve buitenlandse reizen van de AVS en producten en diensten van AVS Voordeelpartners. Wil je ook lid worden?

Stel deze aanbieder een vraag

  • AVS
  • Herenstraat 35
  • 3512 KB Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Leergang Collectief leren: van samen leren naar samen doen

In zeven bijeenkomsten leer jij alles over de collectief leren-methodiek: wat houdt dit in en hoe pas je die toe in je eigen organisatie? Je voert samen met je leerteam praktijkopdrachten uit. Daarbij kijk je kritisch naar anderen en naar jezelf, onder andere door te reflecteren en te discussiëren.

  • 12 sep. 2023
  • € 3.495
  • € 3.145

Leergang Verbindend leiderschap

Je leert samenhang aan te brengen tussen alle gefragmenteerde vernieuwingen. Welke innovaties passen bij je school en welke juist niet? Je ontdekt waar de focus op moet liggen. Door de drijfveren achter innovaties te weten te komen. Zo kun je de ‘right’ van de ‘wrong drivers’ scheiden.

Kader Primair

Vakblad voor leidinggevenden in het funderend onderwijs