ESHA Conferentie in Dubrovnik

(Adjunct-)directeuren uit het primair en voortgezet onderwijs komen uit alle landen van Europa bij elkaar in een bruisende, lerende omgeving. Het gaat erom Europese schoolleiders met elkaar te verbinden door ontmoeting, waarbij inspiratie, maatschappelijke en educatieve vraagstukken.

Denemarken – studiereis

Doe tijdens de AVS Studiereis naar Denemarken veel nieuwe inspiratie op. Neem een voorbeeld aan de Deense kindcentra voor kinderen van zes tot zestien jaar, waar onderwijs en vrijetijdsbesteding naadloos op elkaar aansluiten

  • AVS
  • 18 jun. 2023
  • € 2.850

Zweden – studiereis

Stap tijdens deze AVS Studiereis in de onderwijswereld van Zweden. Ontdek dat er in dit land veel aandacht is voor thematisch onderwijs. Daarnaast hechten de Zweedse scholen veel belang aan veiligheid en streven ze naar samenhang tussen kind, school en familie.

Educational leadership

Onderwijs van de hoogste kwaliteit: wil jij daar samen met je team voor zorgen? Wil jij het onderwijs op jouw school op een hoger plan brengen? Dan is de Master Educational Leadership iets voor jou. Deze masteropleiding biedt je namelijk de mogelijkheid om een excellente schoolleider te worden.

Educational leadership

Wil jij een verdiepingsslag maken met je team en het onderwijs op jouw school naar een hoger plan tillen? Wil je excelleren als schoolleider en opbrengstgericht leiderschap effectief inzetten? Dan is de Master Educational Leadership iets voor jou.

Executive Master of Public and Non-Profit Management

De deeltijd Executive Master of Public and Non-Profit Management (MPM) is ontwikkeld voor professionals en managers in het publieke of non-profit domein die op zoek zijn naar verdieping en een betere fundering voor cruciale beslissingen. Met de kennis die je opdoet, ben je in staat om bruggen tussen de verschillende doelgroepen en stakeholders te bouwen. 

Executive Master of Management in Education

Met de deeltijd Executive Master of Management in Education (MME) kun je je verder professionaliseren op het gebied van beleid, bestuur, organisatie en leiderschap in het onderwijs. Je ontwikkelt je tot strategisch partner voor je eigen organisatie. Met nieuwe ideeën, uitstekende analyses en adviezen die verder reiken dan de dagelijkse hectiek.