InHolland


Wij zijn een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad bieden wij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

Ons onderwijs is onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief. Studenten en docenten werken op deze gebieden samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners. Wij dagen studenten uit om te durven leren. De aanpak is persoonlijk en dichtbij, vanuit de overtuiging dat – voor docenten én studenten – zowel succes als tegenslag de sleutel zijn tot ontwikkeling als professional en als mens. Diversiteit is daarbij een kracht.

Stel deze aanbieder een vraag

  • InHolland
  • Boelelaan 1109
  • 1081 HV Amsterdam

Het aanbod van deze aanbieder

Schoolmaatschappelijk werk

De cursus Schoolmaatschappelijk werk biedt jou in slechts 4 bijeenkomsten de nieuwste kennis en vaardigheden. Zo is er aandacht voor o.a. huiselijk geweld, gespreksvoering, positionering en legitimering.

  • € 1100

Specialist sportieve en gezonde school

Scholen hebben leerkrachten nodig met kennis, passie en talent, die bewegen en gezondheid een prominente plaats geven op de basisschool. Heb jij affiniteit met bewegen en gezondheid? Dan is dit traject wellicht iets voor jou!

  • € 2250

Educational leadership

Onderwijs van de hoogste kwaliteit: wil jij daar samen met je team voor zorgen? Wil jij het onderwijs op jouw school op een hoger plan brengen? Dan is de Master Educational Leadership iets voor jou. Deze masteropleiding biedt je namelijk de mogelijkheid om een excellente schoolleider te worden.

  • € 7579