Als een kindgesprek niet vanzelfsprekend is

Alle kinderen zijn goed in iets en vinden sommige zaken nog lastig. Met effectieve vragen en goed luisteren kom je erachter wat een kind nodig heeft en hoe je passende stappen richting ontwikkeling kunt maken. We gaan samen aan de slag vanuit de praktische de vraag: ‘Hoe doe je dat?’

Beeldcoaching

Beeldcoaching biedt inzicht in uw pedagogisch of didactisch handelen. U verbetert uw aanpak door reflectie op uw gedrag onder leiding van onze coaches. Beeldcoaching kan worden ingezet in de klas of in het gezin.

BSO 4 tot 8 jaar

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar maken een grote ontwikkeling door. Wil jij meer kennis en kunde om de ontwikkeling van kinderen op deze gevoelige leeftijd zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen? Dan is BSO 4 tot 8 jaar echt iets voor jou!

Oog voor interactie

Hoe communiceer je eigenlijk? Waarover, wanneer en met wie? Als je weet hoe je overkomt, kun je je communicatiewijze ook sturen. Door te ontdekken waar de kracht van communicatie ligt, kun je een nog betere connectie maken met de ander. In deze training ligt de nadruk op taalrijke interactie met kinderen van 0 tot 12 jaar in de kinderopvang.

Intervisie voor pedagogisch coach

Nu je de opleiding tot HBO coach hebt afgerond ben je aan de slag gegaan met coaching in de praktijk. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. We hebben gemerkt dat er nog veel coaches zijn die worstelen met het invullen van hun rol als coach. Graag helpen wij jou hierin verder op weg.

Datamuur

De datamuur is een mooie manier om doelen te visualiseren. Op een datamuur worden namelijk de doelen gevisualiseerd waar de leerlingen in een specifieke periode aan werken.