Dagelijks bestuur van de (G)MR

De voorzitter en de secretaris (Dagelijks Bestuur/DB) van een MR of GMR krijgen te maken met veel verschillende persoonlijkheden en verschillende standpunten. Tijdens deze workshop brengen we je verantwoordelijkheden in kaart, kijken we naar de taakverdeling tussen jou en de andere leden van de MR of GMR en laten we je zien waar er voor jou mogelijkheden liggen om te groeien.

Communicatie voor actieve leden

Voel jij je weleens niet begrepen? Of weet je soms niet hoe je jouw boodschap goed over kunt brengen aan andere mensen? Dan is de training communicatie echt iets voor jou.

Basistraining voor adviseurs

Ben je al langer adviseur binnen jouw organisatie of begin je pas net? Met de basistraining voor adviseurs haal je meer uit je adviesrol. Voor jezelf én voor je collega’s op de werkvloer.

Basistraining PVT (Personeels-vertegenwoordiging)

Wil je werken aan een stevige basis zodat je daadkrachtig en flexibel kunt handelen en je kwaliteiten kunt inzetten? Vraag dan nu de basistraining PVT (personeelsvertegenwoordiging) van CNV Academie aan voor jouw PVT.

(G)MR partnerschap

Met het (G)MR-partnerschap van CNV Academie krijg je voor een vast bedrag per jaar een eigen contactpersoon. De contactpersoon staat je bij als trainer en overlegpartner. Waarom dit prettig is? Je kunt meteen met vragen terecht als er iets speelt. De contactpersoon denkt met je mee.

(G)MR Integraal Kindcentrum (IKC)

Denkt jullie school erover na om een integraal kindcentrum (IKC) te worden? Een IKC is een plek waar kinderopvang, onderwijs en buitenschoolseopvang onder één directie valt. Een I.KC worden betekent een verandering voor het beleid van de school. En is dus ook van invloed op jullie als (G)MR. Daarom houden wij als CNV Academie interactieve (online-)bijeenkomsten over integrale kindcentra.

Over de training Oog voor Baby’s

Oog voor Baby’s is voor alle pedagogisch medewerkers geschikt. Wij sluiten altijd aan bij de specifieke situatie van de organisatie waar we trainen. Ook voor pedagogisch medewerkers die Oog voor Interactie 0-4 jaar gevolgd hebben, is er veel inhoudelijke verdieping. Na het afronden van deze training ontvang je het certificaat Oog voor Baby’s.

Oog voor Interactie – Train de Trainer

Oog voor Interactie versterkt de interactievaardigheden en de taal die pedagogisch medewerkers (pedagogisch medewerkers en gastouders) in hun werk met kinderen gebruiken. De training is ontwikkeld door het ROC van Amsterdam en het Nederlands Jeugdinstituut.

Digitale geletterdheid

Hoe vertaal je de eisen van het nieuwe curriculum naar de praktijk? Hoe kom je tot een goede en passende aanpak van het digitaal geletterd maken van je leerlingen, met optimaal rendement van je IT-middelen? En hoe zorg je ervoor dat je leerkrachten beschikken over de competenties om het allemaal uit te voeren?

EduPP e-learning

EduPP staat voor Educatief platform voor Pedagogisch Professionals. Je vindt er een interactieve en praktische e-learning over kinderparticipatie.

Kernkwaliteiten en kernkwadranten

Tijdens de workshop “Kernkwaliteiten en kernkwadranten” leer je vanuit de theorie en met behulp van verschillende werkvormen je eigen kernkwaliteiten kennen, en ook de daaraan verbonden valkuilen, uitdagingen en de zeer herkenbare allergieën.

Beïnvloeden van gedrag

Tijdens de workshop “Beïnvloeden van gedrag” krijg je inzicht in de effecten van jouw gedrag op anderen en hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden.