Zorgcoördinator in het vo

Speciaal voor startende zorgcoördinatoren

De verantwoordelijkheden van de zorgcoördinator zijn groot. Als startend zorgcoördinator komt er veel op je af en heb je veel vragen. Welke rollen heeft de zorgcoördinator binnen en buiten de school? En wat is het belang van psycho-educatie en hoe ga ik hier op school mee aan de slag?

Klaar voor jouw rol als zorgcoördinator! 

Tijdens tien interactieve contactdagen word je onder leiding van stersprekers Simon Klein, Suzanne Rouwhorst en Miranda Vanbrabant opgeleid tot zorgcoördinator in het voortgezet onderwijs. Na deze tiendaagse opleiding ben je volledig toegerust om de verantwoordelijkheid te nemen over de onderwijszorg van jouw school.

Extra Bij aanvang van de opleiding ontvang je gratis het boek ‘Zorgcoördinator van nu’.

Er is plek voor maximaal 16 deelnemers, schrijf je daarom direct in!

Wat deelnemers zeggen

Miranda is een geweldig cursusleider en ik heb van haar genoten. Weet waar ze het over heeft en weet het goed over te brengen – Oud-deelnemer cursusSuzanne is een hele fijne docent. Ze houdt me scherp en de informatie sla ik makkelijk op door de manier van vertellen en het beeldmateriaal – Oud-deelnemer cursus Simon heeft veel kennis, zowel inhoudelijk als pedagogisch en didactisch. hij is inspirerend en heeft antwoord op alle vragen. – Deelnemer over eerdere editie van ‘Gedragsexpert in het (v)mbo’

Startdata en locaties

  • Utrecht 16 jan. 2024€ 3795

Snel naar

inschrijven
Onderwijstypes
Functiegroepen