OnderwijsInzicht 2023

OnderwijsInzicht is het onderwijscongres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs die alles willen weten over het benutten van ict in het onderwijs.

OnderwijsInzicht 2023 wordt dit jaar georganiseerd in congrescentrum Spant in Bussum en staat in het teken vraagstukken. Vraagstukken als: wat kan ik met Artificial Intelligence in mijn school? Hoe maak ik de juiste keuze voor leermiddelen? Wat moet ik doen om te voorkomen dat mijn school wordt gehackt? En hoe pakken we digitale geletterdheid aan?

Houdt de website van OnderwijsInzicht in de gaten voor meer informatie over het programma.

Voor wie?

Schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Programma

Tijdens OnderwijsInzicht laten vooraanstaande sprekers hun licht schijnen over actuele onderwijsvraagstukken op het gebied van Artificial Intelligence, digitale vaardigheden, leermiddelen en veilig digitaal onderwijs.

Thema’s

We hebben de sessies en colleges ingedeeld in 4 thema’s:

  • Ethiek en technologische innovatie
  • Leermiddelen 
  • Informatiebeveiliging en privacy 
  • Digitale Geletterdheid en professionalisering 

Schoolplein 

In de pauzes en tijdens de borrel kun je terecht op het Schoolplein. Dé plek om laagdrempelig praktische informatie te krijgen en gesprekken te voeren. Dus loop vooral even langs voor allerlei handige stappenplannen, uitleg over ict-voorzieningen en een-op-eengesprekken met experts. Stel je vragen of kom even sparren over een vraagstuk!

Kosten

De toegangsprijs is € 150,- per bezoeker. Dit is inclusief:

  • toegang tot alle sessies, Colleges en een-op-eengesprekken
  • koffie & thee gedurende de dag, een goede lunch
  • gratis parkeren

Je krijgt op deze dag volop gelegenheid om inspiratie op te doen en workshops te volgen waarin je aan de slag kunt met een casus van je eigen school. Vanwege de gestegen kosten is de toegangsprijs hoger dan vorig jaar.

Korting bij 3 of meer personen

Komen jullie met zijn drieën of meer? Dan profiteren jullie van een flinke korting: de toegangsprijs bedraagt dan € 350,- voor 3 personen.

4 redenen waarom je OnderwijsInzicht nooit mag missen

Inspirerende sprekers
Sprekers met een eigen(wijze) kijk op onderwijs zetten je aan het denken over de ict-trends van dit moment.

Leerzame sessies en colleges
Je doet ideeën op over onderwijsinnovatie en hoort van experts hoe je ict succesvol inzet.

Praktijkvoorbeelden
Je krijgt veelbelovende praktijkvoorbeelden uit de eerste hand. Leraren, schooldirecteuren en informatiemanagers delen hun inzichten.

Ontmoetingen
OnderwijsInzicht = ontmoeten. Er is alle tijd om te netwerken met collega’s, sprekers en experts. Praat bij, vraag raak en wissel ervaringen uit.