Mindfulness – Hoe gelukkig ben jij in je werk?

Training Mindfulness
Wil je met meer plezier en rust kunnen werken en leven? Vitale en ontspannen mensen halen meer uit zichzelf, hebben meer plezier in hun werk, zijn doelgerichter en succesvoller. In deze waardevolle mindfulness training onderzoek je hoe je op je eigen manier een betere balans tussen werk en privé aanbrengt, zonder dat je daarbij je aandacht voor je zakelijke werkzaamheden verliest.

Inleiding Mindfulness Training
De mindfulness training is bedoeld voor mensen die vitaal en mindful willen werken en met meer ontspanning en plezier willen werken en leven. Met behulp van mindfulness technieken ontdek je welke factoren je een prettig gevoel van persoonlijk evenwicht geven. Je leert je energiebronnen effectiever benutten, heldere prioriteiten stellen en voldoende energie te behouden. Je brengt jezelf zowel zakelijk als privé naar een hoger niveau.

Wij bieden deze training mindfulness ook aan in de vorm van een inspirerende, verkorte workshop!

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training mindfulness?
De training mindfulness kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de mindfulness zijn:

  •  Inzicht in mindfulness
  • Ontspannen werken en leven
  • Motivatie en inspiratie in je werk
  • Mindfulness technieken
  • Van werkdruk naar vitaliteit
  • Persoonlijk leiderschap en keuzes
  • Valkuilen en belemmerende overtuigingen
  • Mindful leiderschap

Staat er niet precies tussen wat je zoekt? Vul eens een persoonlijke intake in om te achterhalen wat je zoekt en we brengen graag vrijblijvend advies uit!

Persoonlijk advies?

Wat leer je tijdens een training mindfulness?
Na het volgen van een training mindfulness beschik je over strategieën die leiden tot meer energie, meer productiviteit en meer plezier en krijg je inzicht in je persoonlijke energiebalans en uitdagingen. Daarnaast beheers je de verschillende mindfulness technieken en ben je in staat om bewust en mindful keuzes te maken. Jij weet straks alles van mindfulness en weet wat vitaliteit betekent en wat het doet met je persoonlijke gesteldheid. Je stelt heldere prioriteiten die passen bij wat je daadwerkelijk wilt. En dat alles met de onderliggende gedachte om zowel tijdens je werk als in de privésferen meer balans aan te brengen in je leven.

Maak kennis met onze persoonlijke werkwijze
Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van mindfulnes en mindful worden. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de mindfulness training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat zijn de kosten van een training mindfulness?
De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je daar nou meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.