Mediatraining crisiscommunicatie

Op donderdag 1 december kunt u onze mediatraining voor mensen uit het onderwijs volgen. Deze unieke scholingsbijeenkomst van een dag wordt verzorgd door communicatieadviseur Ronald Brouwers.

In de training leert u wat de principes van goede crisiscommunicatie zijn. U oefent ook in de praktijk. Brouwers stelt zich op als kritisch journalist om u te laten ervaren hoe zij te werk gaan. Als u van tevoren een kernboodschap bepaalt, laat u zich niet snel van de wijs brengen!

Brouwers heeft audiovisuele apparatuur bij zich, zodat u kunt zien en horen hoe u op basis van verschillende cases namens uw organisatie het woord voert. Mensen die de VOS/ABB-mediatraining hebben gevolgd, geven aan dat zij daar veel van hebben geleerd.

Wanneer en waar?

De mediatraining wordt gegeven op donderdag 1 december (09.00-17.00 uur) in ons kantoor in Woerden. De studiebelasting bedraagt 8 uur (de trainingsdag).

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, betaalt u voor deelname 495 euro ex. btw per persoon (dat is ver beneden de tarieven die in de markt gebruikelijk zijn). Niet-leden betalen voor deelname 695 euro ex. btw.

De training kan doorgaan als er vier deelnemers zijn. Het maximumaantal deelnemers bedraagt zes.

Startdata en locaties

  • 2 dec. 2022In overleg1 bijeenkomst€ 695€ 495korting voor VOS/ABB-leden