EduPP e-learning

EduPP.nl is de digitale leeromgeving van Karakteradvies. EduPP staat voor Educatief platform voor Pedagogisch Professionals. Je vindt er een interactieve en praktische e-learning over kinderparticipatie. Volg hem nu en je kunt er meteen mee aan de slag met de kinderen!

Kinderparticipatie voor pedagogisch professionals

De inhoud van de e-learning is ontwikkeld door Jessica Schouten, auteur van Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd, en is gebaseerd op haar tweede boek, Kinderparticipatie, 50 spel- en werkvormen met Karakter.

Wat kan je verwachten?

De e-learning gaat van start met een korte introductie op het onderwerp: wat is kinderparticipatie precies en wat levert het de kinderen en andere betrokken partijen op? Vervolgens wordt er een praktische vertaling gemaakt naar de praktijk, zodat je een basis meekrijgt over hoe je aan kinderparticipatie vorm kan geven met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen, hoe je aan kan sluiten bij de interesses en mogelijkheden van kinderen en hoe je ervoor kan zorgen dat álle kinderen in de groep een stem krijgen.
In de e-learning wordt aandacht besteed aan veel voorkomende vragen en uitdagingen uit de praktijk. Het is een afwisselende en interactieve e-learning die zowel de ervaren als de beginnende pedagogisch medewerker concrete handvatten en nieuwe ideeën biedt. De theorie wordt afgewisseld met verschillende interactieve onderdelen waarin je bijvoorbeeld vragen beantwoordt en meteen feedback krijgt of meer informatie verkrijgt door foto’s aan de klikken. Een vijftal animatiefilmpjes met voorbeelden van spel- en werkvormen verlevendigt het programma.

Praktische zaken

De e-learning neemt ongeveer twee uur tijd in beslag en wordt afgerond met een eindtoets. Behaal je een score van 75% of hoger? Dan ontvang je een digitaal certificaat.

De kosten voor de e-learning bedragen € 34,95 per deelnemer. Deelnemers hebben 4 weken toegang tot de leeromgeving. Wil je deze termijn verlengen, dan kost dit 10 euro per maand, mits dit per e-mail is aangegeven vóór het aflopen van de maand waarin de deelnemer actief is. Stuur je mail naar helpdesk@karakteradvies.nl.

Aanmelden deelnemers

Deelnemers kunnen worden aangemeld via het onderstaande formulier en door het gelijktijdig overmaken van het lesgeld op rekeningnummer NL 31 INGB 07 92 53 56 34 t.n.v. J.Schouten onder vermelding van de naam van de organisatie, de naam van de contactpersoon en de maand waarin de e-learning zal worden gevolgd. Je maakt dus het bedrag van € 34,95 x het aantal deelnemers dat je hieronder aanmeldt over. Je ontvangt vervolgens binnen 14 dagen een factuur.

Deelnemers worden op de 1e maandag van de door u opgegeven maand in de leeromgeving gezet en hebben vervolgens 4 weken toegang tot de e-learning.

Startdata en locaties

  • Online datum in overleg1 bijeenkomst€ 34.95