5 online scholingstips die je kunnen inspireren en ondersteunen bij het verminderen van werkstress

leestijd: 1 minuut

Het is de Week van de Werkstress, waarin extra veel aandacht besteed wordt aan het belang van een stressvrije werkomgeving. We willen minder druk en meer plezier op de werkvloer, maar hoe doe je dat? We hebben vijf online scholingstips voor je op een rijtje gezet die je kunnen inspireren en ondersteunen bij het verminderen van werkstress. En het beste van alles, je kunt ze comfortabel volgen vanuit huis!

Waar zit de uitknop? – Ben je altijd druk en gejaagd? Gun je jezelf geen rust. Met van alles tegelijk bezig? Sta je altijd aan? In deze online training vind je de handvatten om een betere balans tussen aan en uit te vinden.

In deze online training leer je op een handige manier omgaan met de weinig tijd die je als leraar nu eenmaal hebt.

Zo blijf je ongezonde stress de baas. – In deze online training ontdek je de verschillen tussen gezonde en ongezonde stress en de invloed die je erop uit kan oefenen. Breng je spanning terug naar een aanvaardbaar niveau.

Heb jij het lef om jezelf uit te dagen? – Pak de controle over je werkplezier. Onderzoek waar je energie van krijgt en ervaar hoeveel invloed je hebt op je energiebalans. Ga weer met energie naar je werk.

In deze online-opleiding, leer je over de verschillende aspecten van Werkdruk en van werkgeluk. Hoe zit het bij jou, waar kun je invloed op uitoefenen en hoe doe je dat. Deze opleiding is voor alleen, maar juist ook voor samen. Er zitten werkbladen in, die je ook met collega’s kunt bespreken.

Eerst meer lezen over dit onderwerp? Bekijk dan de artikelen hieronder.