WisMon


Wie is WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, practicumonderwijs, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijsmateriaal voor diverse uitgevers, overheidsinstellingen, stichtingen en samenwerkingspartners.

Onze Missie

WisMon zet zich in om bèta–, wetenschap– en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze Visie

WisMon is hét onderwijsinstituut voor vraagstukken in het onderwijs op het gebied van bèta, wetenschap en techniek.  We streven ernaar om dé expert te zijn en zoveel mogelijk scholieren, studenten, docenten en onderwijsinstellingen te laten ervaren dat bèta, wetenschap en techniek leuk, interessant en begrijpelijk is. Hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage in het kweken van interesse voor bèta, wetenschap en techniek, en het opleiden voor de banen van de toekomst.

Stel deze aanbieder een vraag

  • WisMon
  • Lucasbolwerk 15
  • 3512 EH Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Aan de slag met wetenschap en techniek

Leer hoe je Wetenschap & Techniek met verschillende lessen, werkvormen, activiteiten, thema’s en technologieën kan toepassen in jouw onderwijs.

  • € 1500

Basistraining mBot

Wil je graag met robots aan de slag op school, maar weet je nog niet precies hoe? Tijdens deze training ga je praktisch aan de slag om zelf het programmeren onder de knie te krijgen en ontdek je hoe je robotica en programmeren kunt inzetten in jouw onderwijs.

  • € 800